21 Aralık 2009 Pazartesi

justin tv Galatasaray Trabzonspor maçı (Ziraat Türkiye Kupası izle)

galatasaray trabzonspor maçı izle, ziraat Türkiye kupası izle ,ziraat Türkiye kupası galatasaray trabzonspor maçı,ziraat Türkiye kupası final izle,ziraat Türkiye kupası maç özetleri ,ziraat Türkiye kupası TRT 1 izle

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray Trabzonspor ile 23 Aralık Çarşamba günü karşı karşıya gelecek.21:30 da başlayacak olan mücadele'yi Trt 1 ekranlarından canlı izleyebilceğiniz gibi sitemizden de Trt 1 aracılığıyla maçı izleyebilirsiniz.Trabzonspor süperligin ilk yarısının son maçında fenerbahçeye tek golle malup olmustu .Galatasaray ise gençlerbirliği karşısında tek golle galip gelmişti.

Galatasaray Trabzonspor maçını Trt 1den izle

justin tv Fenerbahçe Altay maçı (Ziraat Türkiye Kupası izle)

fenerbahçe altay maçı izle, ziraat Türkiye kupası izle ,ziraat Türkiye kupası fenerbahçe altay maçı,ziraat Türkiye kupası final izle,ziraat Türkiye kupası maç özetleri

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe Altay ile 23 Aralık Çarşamba günü karşı karşıya gelecek.18:30'da başlayacak olan mücadele'yi Trt 1 ekranlarından canlı izleyebilceğiniz gibi sitemizden de Trt 1 aracılığıyla maçı canlı izleyebilirsiniz.Fenerbahçe uzun süren özlemine bu sene son vermek istiyor Kupanın ismi Ziraat Türkiye Kupası olarak değişti bakalım bu isim fenerbahçeye uğurlu gelecek mi ?

Fenerbahçe Altay maçını Trt 1den izle

justin tv Giresunspor Bursaspor maçı (Ziraat Türkiye Kupası izle)

Tags;giresunspor bursaspor maçı izle, ziraat Türkiye kupası izle ,ziraat Türkiye kupası giresunspor bursaspor maçı,ziraat Türkiye kupası final izle,ziraat Türkiye kupası maç özetleri

Ziraat Türkiye Kupası'nda Giresunspor Bursaspor ile 23 Aralık Çarşamba günü karşı karşıya gelecek.13:30 da başlayacak olan mücadele'yi Trt 1 ekranlarından canlı izleyebilceğiniz gibi sitemizden de Trt 1 aracılığıyla maçı izleyebilirsiniz.Süperligin ilk yarısını çok iyi yerde bitiren bursaspor kupada da fırtına gibi esmek istiyor.

Giresunspor Bursaspor maçını Trt 1den izle

justin tv Manisaspor Beşiktaş maçı (Ziraat Türkiye Kupası izle)

manisaspor beşiktaş maçı izle, ziraat Türkiye kupası izle ,ziraat Türkiye kupası manisaspor beşiktaş maçı,ziraat Türkiye kupası final izle,ziraat Türkiye kupası maç özetleri

Ziraat Türkiye Kupası'nda Manisaspor Beşiktaş ile 22 Aralık Salı günü karşı karşıya gelecek.20:30 da başlayacak olan mücadele'yi Trt 1 ekranlarından canlı izleyebilceğiniz gibi sitemizden de Trt 1 aracılığıyla maçı izleyebilirsiniz.Süperligde beşiktaş'a darbe vuran ve beşiktaşdan 1 puan alan manisaspor bir darbe de türkiye kupasında yapar mı ? neden olmasın büyüklere karşı etkili futbol oynayan manisaspor bu maça da hırslı çıkacaktır.

Manisaspor Beşiktaş maçını Trt 1den izle

justin tv Antalyaspor Eskişehirspor maçı (Ziraat Türkiye Kupası izle)

antalyaspor eskişehirspor maçı izle, ziraat Türkiye kupası izle ,ziraat Türkiye kupası antalyaspor eskişehirspor maçı,ziraat Türkiye kupası final izle,ziraat Türkiye kupası maç özetleri

Ziraat Türkiye Kupası'nda Antalyaspor Eskişehirspor ile 22 Aralık Salı günü karşı karşıya gelecek.17:30 da başlayacak olan mücadele'yi Trt 1 ekranlarından canlı izleyebilceğiniz gibi sitemizden de Trt 1 aracılığıyla maçı izleyebilirsiniz.

Antalyaspor Eskişehirspor maçını Trt 1den izle

19 Aralık 2009 Cumartesi

CANLI MAÇ İZLE

19 aralık 2009 canlı maç izleme listesi aşağıdaki gibidir.lig tv şifreli yayınları için radyo bilgisi verilmekte olup diğer yayınlar yayın sitelerden embed kodu alınarak sizlerle paylaşılmaktadır.aşağıdaki listede yer alan maçları canlı izlemek için BURAYA TIKLAYINIZ.

Kayserispor-Antalyaspor maçı canlı izle dinle

Eskişehirspor - Diyarbakırspor maçı Canlı dinle

Gaziantepspor - Denizlispor maçı canlı Radyo dinle

Kasımpaşa - Manisaspor maçı canlı radyodan dinle

Karşıyaka - Boluspor maçı canlı radyo dinle

Konyaspor - Altay maçı Dspor canlı radyo dinle

Kartalspor - Giresunspor maçı canlı radyo dinle

Hansa Rostock - Fortuna Dusseldorf maçı canlı izle

Portsmouth - Liverpool maçını canlı izle

Ankaragücü - Sivasspor maçı canlı radyodan dinle

Bayern Munich - Hertha Berlin maçı canlı izle

Dortmund - Freiburg maçı canlı izle

Frankfurt - Wolfsburg maçı canlı izle

Hannover 96 - Bochum maçı canlı izle

B. Leverkusen - Mönchengladbach maçı izle

Brescia -Modena maçı canlı izle

İtalya SeriB Dönüşümlü Yayın canlı

Aston Villa - Stoke City maçını canlı izle

Blackburn - Tottenham maçı canlı izle

Fulham - Manchester United maçı canlı izle

Manchester City - Sunderland maçı canlı izle

estudiantes -barcelona maçı canlı izle

Bologna - Atalanta maçı canlı izle

Athletic Bilbao - Osasuna maçı canlı izle

Arsenal - Hull City maçı canlı izle

Stuttgart - Hoffenheim maçı canlı izle

Az Alkmaar - Den Haag maçı canlı izle

Galatasaray -Gençlerbirliği maçı canlı izle dinle

Bordeaux - Lorient maçı canlı izle

Boulogne - Sochaux maçı canlı izle

Grenoble - Nice maçı canlı izle

Montpellier - Nancy maçı canlı izle

Rennes - PSG maçı canlı izle

Valenciennes - Lens maçı canlı izle

Feyenoord - Willem maçı canlı izle

Sevilla - Getafe maçı canlı izle

Guimaraes - Rio Ave maçı canlı izle

Waalwijk - Sparta Rotterdam maçı canlı izle

Fiorentina - Milan maçı canlı izle

St Etienne - Marseille maçı canlı izle

Real Madrid - Zaragoza maçı canlı izle

Naval - Sporting Lisbon maçı canlı izle

justin tv izle -Real Madrid - Zaragoza maçı

Evinde 7 de 7 yapan Real sekizinci galibiyeti için sahaya çıkıyor. Ev sahibi ekibin mutlak favori olduğu ligde kazanması normal sonuç olacaktır.(justin tv izle ,iddaayorumu)

Real Madrid - Zaragoza maçı canlı izle

justin tv izle -Fiorentina - Milan maçı

10 maçtır mağlup olmayan Milan özellikle ilk yarıda Başta Seedorf olmak üzere kaçırdığı gollerden sonra Palermoya mağlup olarak beni hayal kırıklığına uğrattı oysa İnter in Berabere kaldığı bir hafta bu olmamalıydı. Fiorentina ise eski Yeşilçam klasikleri gibi yense de yenilse de ağlatıyor taraftarını istikrardan eser yok. Milan bu maçı alır .(justin tv izle ,iddaayorumu)

Fiorentina - Milan maçı canlı izle

justin tv izle -Sevilla - Getafe maçı

Bu sene çok yakından takip ettiğim iki takımın karşılaşmasında çok zevkli bir mücadele ye sahne olacaktır. Aklıma gelen ilk seçim iki takımında gol yollarında sıkıntısı olmadığından üst seçeneğine rahatlıkla ulaşacaklardır.(justin tv izle ,İddaayorumu)

Sevilla - Getafe maçı canlı izle

justin tv izle - Arsenal - Hull City maçı

Ligde aldığı sonuçlarla tırmanışa geçen Ev sahibi ekip 3. basamağa kadar tırmanmasını bildi. Burley deplasmanında kazanmalarını bekliyordum girdikleri pozisyonları cömertçe harcayınca beraberlik kaçınılmaz oldu. Konuk takımda dar kadrosuyla iyi işler yapmaya çalışan sıradan bir ekip. Bu deplasmana da beraberlik için çıkacaklardır. Ama istedikleri sonucu almaları oldukça zor görünüyor.(justin tv izle ,iddaayorumu)

Arsenal - Hull City maçı canlı izle

justin tv izle - Manchester City - Sunderland maçı

Hafta arasındaki maçta beni yanıltan Mancester City bu maçı almazsa sanırım teknik direktör Mark Hughes ‘in koltuğu sallanmaya başlayacak. Zaten şu anki kadro bu hocaya bir gömlek fazla geliyor kanaatindeyim. Sezon ortası ya da sezon sonu kan değişimi yapması öngörülüyor. Konuk takım ise Kötü gidişini sürdürüyor. Bu maçtan puan almalarını beklemiyorum.(justin tv izle,İddaayorumu)

Manchester City - Sunderland maçı canlı izle

justin tv izle -Fulham - Manchester United maçı

Büyüklerin belalısı Fulham bu sezonda çelme takıcı kimliğinden hiç ödün vermiyor. Hafta içi Basel deplasmanından üç puanla dönmeyi başardılar. Ama bu maça yorgun çıkabilirler. Konuk takım ise Aston Villa karşısında kendi evinde ummadığı bir yenilgi alarak başta bizler olmak üzere herkesi yanıltı. Premier ligde bütün takımlar içerde veya dışarıda galibiyet alabiliyor. Bu maçta da sürpriz bir sonuç neden çıkmasın? Fulham bu sezon Liverpool ‘u çimlere gömmüştü. Ev sahibi yenilmez.(justin tv izle ,İddaayorumu)

Fulham - Manchester United maçı canlı izle

justin tv izle -Aston Villa - Stoke City maçı

Hafta içinde oynanan maçta Sunderland deplasmanından iki golle üç puanla dönmeyi başardılar. Son maçlarda oldukça formdalar Mancester United deplasmanında da galibiyetle dönmeyi başarmışlardı. Konuk takım ise Tuncay’ında kendisi bulmasıyla biraz daha iyi oynamaya başladı. Tuncay takım performansına katkıda bulununca biraz daha tehlikeli bir ekip oldular. Ama kolay gol yemeleri onların için büyük handikap… Ev sahibi kazanır.(justin tv izle ,iddaayorumu)

Aston Villa - Stoke City maçını canlı izle

justin tv izle - Frankfurt - Wolfsburg maçı

Frankfurt bu sezon beklenenin üzerinde bir performans sergiliyor, Wolfsburg ise tam tersine çok kötü günler geçirmeye devam ediyor, zor maç olacak ve Frankfurt’un kazanacağını düşünüyorum.(justin tv izle ,iddaayorumu)

Frankfurt - Wolfsburg maçı canlı izle

justin tv izle - Bayern Munich - Hertha Berlin maçı

Son haftaların en formda takımı Bayern kendi evinde zayıf rakibi Hertha Berlin’i konuk edecek. UEFA karşılaşmalarının başarılı ekibi aynı başarıyı maalesef Almanya Bundesliga’da yapamıyor ve sıkıntılı bir sezon geçiriyor. Bu hafta sonunda da güçlü rakibine karşı durmasını düşünemiyorum.(justin tv , iddaayorumu)

Bayern Munich - Hertha Berlin maçı canlı izle

justin tv izle -Portsmouth - Liverpool maçı

Teknik direktör değişikliğinden sonra toparlanma sürecine giren Portsmouth yeniden eski günlerine döneceğinin sinyallerini veriyor. Avram Grant gelir gelmez oyunculara büyük bir hırs getirmiş. Ligin dibinden acilen toparlanmazlarsa işleri kolay olmayacaktır. Liverpool ise hafta içi Wiganı zorda olsa yenerek biraz olsun kendine geldi. İşler yolunda gitmiyor ama bu kadar büyük takımında artık toparlanması lazım. En az üç gol olur gibime geliyor.(justin tv izle ,İddaayorumu)

Portsmouth - Liverpool maçını canlı izle

Spormax izle - Fenerbahçe Ülker -Mersin B.Ş.B basketbol maçı

Beko basketbol Liginde 10. hafta da Fenerbahçe Ülker -Mersin B.Ş.B ile karşı karşıya geliyor.13:00'da başlayacak olan maçı Spormax izle ile spormax ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe Ülker -Mersin B.Ş.B basketbol maçı

18 Aralık 2009 Cuma

justin tv lig tv Kayserispor-Antalyaspor maçı canlı izle

Turkcell süperligin 17. haftasında Kayserispor-Antalyaspor ile karşı karşıye geliyor.Liderliği elinde bulundururan kayserispor antalyaspor engelini de geçip ilk yarıyı lider olarak kapatmak istiyor.Antalyaspor ise geçen hafta galatasaray'a zor anlar yaşatmıs defansdaki bireysel hatalar yüzünden arka arkaya kalesinde gol görmüş ve maçı 3-2 kaybetmişti...Kayserispor-Antalyaspor maçını lig tvden canlı izleyebilirsiniz...

Kayserispor-Antalyaspor maçı canlı izle

justin tv Beşiktaş - Bursaspor maçı izle

Geçen hafta Manisaspor’la berabere kalarak 2 puan kaybeden Siyah Beyaz’lılar bu hafta rakip eski hocalarının takımı Bursaspor. Ertuğrul Sağlam içinde duygusal ve bir o kadar da önemli bir maç bekliyorum. 3 büyüklere Karşı oynadığı maçlarda sadece evinde FenerBahçe’ye kaybettiler. En son Kayseri deplasmanın da farklı yenilen ve morali bozulan konuk takım.Bu maç da en azından bir puan için oynayacaktır. Özellikle geçen hafta Manisa maçının ilk yarısında sahada geçen sezonu aratmayan iyi bir Beşiktaş vardı. Beşiktaş’ta Bobo’nun Sakatlığı devam ediyor oynaması şüpheli. İki takımda da önemli eksik yok. Saha ve seyirci avantajıyla Beşiktaş’ın kazanmaya yakın olduğunu düşünüyorum.(iddaayorumu)

Beşiktaş - Bursaspor maçını canlı izle

justin tv Trabzonspor - Fenerbahçe maçı izle

Şenol Güneş ile 2 de 2 yapan Bordo Mavililerin öz güveni ve moralleri iyi. Takımı form durumunda bir artış yok fakat hocanın futbolcu tercihi ve Oyunculara yüklediği güven ile bir çıkış içersine girdiler. Fenerbahçe ise Geçtiğimiz hafta A.gücü’nü son dakika’da konuk takım lehine verilmeyen gol sayesinde zorlanarak kazandılar. Hafta içerisinde UEFA Avrupa Liginde yine galip geldiler ve gruptan en başarılı ekip olarak çıkmayı garanti altına aldılar. Fakat büyük maçların büyük takımı olduğunu düşündüğüm konuk ekip Fenerbahçe’nin Alex faktörüyle bir adım önde olduğunu düşünüyorum.(iddaayorumu)

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı canlı izle

justin tv Galatasaray - Gençlerbirliği maçı izle

Geçtiğimiz hafta Antalyaspor’u zorlanarak geçen sarı kırmızılılar ligin renkli Takımlarından Gençler’e karşı. Ev sahibi hafta arasında Avrupa liginde As oyuncularını dinlendirdi. Konuk ekip isimde defansın göbeğindeki İki önemli isim kaptan İlhan, Radeljic sarı kart cezalıları ve sakat olan takımının önemli golcüsü Mustafa Pektemek bu maçta forma giyemeyecek. Ev sahibi takım bu maçı kazanır.(iddaayorumu)

Galatasaray - Gençlerbirliği maçı canlı izle

Galatasaray Sporting Lisbon maçı canlı izle -Justin Tv

Uefa Avrupa Liginde 2. Tur karşılaşmasında Galatsaray Atletico Madrid ile karşı karşıya geliyor.Sporting Lisbon evertonu geçmesi durumunda galatasaray ile maç karşı karşıya gelecek.

Galatasaray Sporting Lisbon maçı canlı izle

Galatasaray Everton maçı canlı izle - Justin Tv

Uefa Avrupa Liginde 2. Tur karşılaşmasında Galatsaray Atletico Madrid ile karşı karşıya geliyor.Galatasaray atletico madrid'i geçmesi durumunda everton da Sporting Lisbon'u
geçerse galatasaray everton ile karşı karşıya gelecek.

Galatasaray Everton maçı canlı izle

Galatsaray Atletico Madrid maçı canlı izle - Justin Tv

Uefa Avrupa Liginde 2. Tur karşılaşmasında Galatsaray Atletico Madrid ile karşı karşıya geliyor.Galatasarayın Tur atlaması durumda galatasaray'ın rakibi Everton-Sporting Lisbon galibi ile eşleşecek.

Galatsaray Atletico Madrid maçı canlı izle

Fenerbahçe Unirea Urziceni maçı canlı izle -Justin Tv

Uefa Avrupa Liginde 2. Tur karşılaşmasında Fenerbahçe Lille ile karşı karşıya geliyor.Unirea Urziceni zorlu rakibi liverpool'u egale edebilirse Fenerbahçenin de lilleyi yenmesi durumunda Fenerbahçe Unirea Urziceni karşı karşıya gelcek.

Fenerbahçe Unirea Urziceni maçı canlı izle

Fenerbahçe Liverpool maçı canlı izle -Justin Tv

Uefa Avrupa Liginde 2. Tur karşılaşmasında Fenerbahçe Lille ile karşı karşıya geliyor.Fenerbahçe Lille'yi geçerse Büyük olasılıkla Liverpoll ile karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe Liverpool maçı canlı izle

Fenerbahçe Lille maçı canlı izle -Justin Tv

Uefa Avrupa Liginde 2. Tur karşılaşmasında Fenerbahçe Lille ile karşı karşıya geliyor.Fenerbahçe Turu atlarsa Fenerbahçenin Rakibi Liverpool-Unirea Urzicenin galibi ile eşleşecek. ( justin tv , fenerbahçe , uefa avrupa ligi )

Fenerbahçe Lille maçı canlı izle

Uefa Avrupa Ligi Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Rakipleri Belli oldu .

UEFA Avrupa Ligi’nde gruplardaki heyecan sona erdi! Gruplarını lider olarak tamamlayan temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray’ın 2. turdaki Rakipleri Bugün 14:00 'da daki kura çekimi ile belli oluyor.

Uefa Avrupa Liginde 2. ve 3. tur da temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray'ın rakipleri belli oldu.Buna göre temsilcimiz Fenerbahçe Lille ile eşleşti.Galatasaray ise Atletico Madrid ile eşleşti.Fenerbahçe Lille'yi geçerse Zorlu rakipler fenerbahçeyi bekliyor.Liverpool-Unirea Urziceni'den tur atlayanla karşı karşıya gelecek Fenerbahçe. Galatasaray'ın ise işi biraz daha kolay eğer Atletico Madrid'i geçebilirse Everton-Sporting Lisbon ikilisinden tur atlayan tarafla eşleşecek.

17 Aralık 2009 Perşembe

justin tv uefa avrupa ligi Villarreal - Salzburg maçı izle

Salzburg grupta 5 te 5 yaptı. Bu grupta Villarreal Lazio ve Sofya vardı. Bu kadar kaliteli bir grupta bütün maçları içerde dışarıda kazanmak büyük bir başarı olarak değerlendirilmeli. Onlara bir alkışta bizden… Villarreal ligde Atletico Madrid i 90.dakikadaki golüyle yıktı. Bu onların hayat öpücüğü oldu. Eğer bu galibiyeti almasalardı ligde onları kabus günleri bekliyordu. Aslında bu maç için Villarreal daha şanslı diyebilirim. Ancak Salzburg bir rekora koşma umudu ile saldırabilir. Bu sebeple maçtan daha ziyade bol gol bekliyorum. Sizlere de tavsiyem Üst seçeneğidir.(justin tv, uefa avrupa ligi ,iddaayorumu)

Villarreal - Salzburg maçını canlı izle

justin tv uefa avrupa ligi Steaua Bucuresti - Twente maçı izle

Gruptan çıkacak 2.takım her şartta Steaua olmayacak. Bu bakımdan Twente karşısında konsantrasyondan eksik olarak sahaya çıkacaklardır. Twente galibiyet ile rahatlıkla bir üst tura yükseliyor. Ancak Sheriff temsilcimiz Fenerbahçe karşısında sürpriz yapıp puan alırsa hesaplar birden değişir. Bence ortada bir maç bizleri bekliyor. Hollanda liginde 17.haftada liderliğini sürdüren Twente kalitesiyle bir adım önde. Ancak bu stres ve baskıyla sahadan beraberlik ile ayrılmaları en doğal sonuç olarak görülüyor. Sizlere tavsiyemiz beraberlik olacaktır.(justin tv, uefa avrupa ligi , iddaayorumu)

Steaua Bucuresti - Twente maçı canlı izle

justin tv uefa avrupa ligi Lazio - Levski Sofia maçı izle

Lazio bu sezon Avrupa liginde tam bir hayal kırıklığı. Gruptan 3. sırada bulunuyor. Ancak artık gruptan çıkma şansı yok. Sofya önüne gelene yenildi. Bu maçta belki de sürpriz yapacak. Zaten sizlere bu maç ile ilgili tek seçenek verebiliriz. Riskli bir maç için verilebilecek bir seçenek. Kuponlarımızı yırtmak istemiyorsak Lazio da olsa bu maça yaklaşmayalım. Eğer her türlü sonucun çıkabileceğine inanmıyorsanız seçim sizin. Lazio ligde 13 hafta sonra galip geldi. Kimse Lazio kazandı diye kuponlara dahil etmesin... (iddaayorumu)

Lazio - Levski Sofia maçı canlı izle

justin tv eurofutbol Fenerbahçe - Sheriff maçı izle

Uefa avrupa liginde fenerbahçe sheriff ile karşı karşıya gelecek.Süperligde büyük br galibiyet serisinden sonra büyük bir düşüş yaşayan fenerbahçe geçen hafta seyircisiz oynadığı mücadeleden 3-2 galip ayrılmasıı bildi.Bu bir nebze de olsa fenerbahçenin toparlandığının göstergesi özellikle ocak ayı ara transfer dönemine dogru girilirken fenerbahçeden kopmak istmeyen oyuncular daha bir hırslı oynayacaklardır.fenerbahçe sheriff maçını dsmart platformunda eurofutbol kanalından canlı izleyebilirsiniz.(justin tv ,uefa avrupa ligi izle)

Fenerbahçe - Sheriff maçını canlı izle

justin tv uefa avrupa ligi Everton - BATE Borisov maçı izle

Everton gruptan çıkmayı garantileyen ekiplerden. Ligdeki kötü gidişe Chelsea beraberliği ile bir mola verdiler. Ama durumları hiç iyi değil. Bate karşısında hata yapmalarını beklemiyoruz. Sonuçta aralarında gerçek anlamda büyük bir fark var. Bate kendi liginde iyi bir ekip. Ancak Avrupa maçları her takımın kaldırabileceği bir ağırlığa sahip değil. Sözümüzün sonu Everton rakibini rahat yener.(justin tv,uefa avrupa ligi,iddaayorumu)

Everton - BATE Borisov maçı canlı izle

justin tv uefa avrupa ligi Genoa - Valencia maçı izle

Real Madrid e son dakikalarda yediği golle boyun eğen Valencia bu sezon La Liga da iyi bir form yakaladı. Yıllardır özlenen başarı bu sezon uzak değil. Genoa grupta lider olan Valencia karşısında zor bir maça çıkacak. Haftanın en ilgi çekici maçlarından biri olacak. Genoa Lazio deplasmanından da mağlubiyet ile ayrıldı. Avrupa sevdası da kendi ellerinde. Eğer Valencia yı yenerlerse Avrupa kupasında yollarına devam edecekler. Bu Valencia karşısında kazanmaktan başka bir şansları olmadığını da ortaya koyuyor. Valencia bu maçtan her şartta puan alır. Beraberlik onlara yetiyor. Genoa gibi rakip karşısında beraberlik ile yetinmeyeceklerini düşünüyorum. İspanyol temsilcisi bu maçtan galip ayrılır.(iddaayorumu)

Genoa - Valencia maçı canlı izle

13 Aralık 2009 Pazar

justin tv Sporting Gijon - Sevilla maçı izle

Evinde çoğu takımı sahadan silen Gijon sevilla gibi bir ekibi nasıl ağırlayacak çok merek ediyorum tahminim Real in başına gelenler Sevilla yâda gelecekler en fazla 1 puan ile evin yolunu tutacaklardır. Ev sahibi yenilmeyecektir

Sporting Gijon - Sevilla maçı canlı izle

justin tv Lyon - Bordeaux maçı izle

Son haftalarda başarısız olan Lyon geçtiğimiz hafta sonunda 3-1 öne geçtiği Lille deplasmanında karşılaşmayı 4-3 kaybederek taraftarını üzdü. Konuk ekip Bordeaux ise son karşılaşmalarını biraz zorlanarak kazanıyor. İki ekipte hafta içinde şampiyonlar liginde mücadele ettikleri karşılaşmaları kazanarak bir üst tura yükselmenin keyfini yaşıyorlar. Lyon liderlikten bu sezon biraz eri kalacak gibi dursada sahasında bu hafta sonunda konuk edeceği lideri devirerek rakibini frenleyen taraf olacaktır. Lyon için bu karşılaşmadan alınacak galibiyet zirveye ortak olmak kadar önemli. Geçen hafta aldıkları kötü yenilgiyi taraftarına unutturmanın mücadelesi olacaktır.

Lyon - Bordeaux maçı canlı izle

justin tv Sampdoria - Roma maçı izle

Ölçtüm Biçtim bir değerlendirme oluşturdum. Neyin üzerine derseniz garip ama Sampdoria takımının yenilmeyeceğinde birleştim. Neredeyse tüm İtalyan basınına göre maçın favorisi Roma.. Bizim Temel’in bir hikâyesi vardır. Hamsinin Kavak ile olan ilişkisi mutlu sonla biterse bu maçı roma alır bence. Eee bu da benim fikrim.

Sampdoria - Roma maçı canlı izle

justin tv Atletico Madrid - Villarreal maçı izle

Ev sahibi ekip tam forma girdi derken Porto dan 3 yediler UEFA bile gidemediler bunun faturası gerçekten çok ağır olacaktır. Villarreal ise 6 deplasman karşılaşmasında sadece 1 puan alarak hayal kırıklığı yaratmış durumdalar ev sahibi ekip kesinlikle yenmesi gerekiyor bu onlar için son şans diyorum ve kazanması içinde şimdiden başarılar dileklerimi yolluyorum.

Atletico Madrid - Villarreal maçı canlı izle

justin tv Wolfsburg - B. Dortmund maçı izle

Wolfsburg darbe üstüne darbe almaya devam ediyor, Şampiyonlar liginde istediklerini alamadılar ve Uefa Avrupa ligine kaldılar, artık ligde bir yerlerden başlamaları gerekiyor, bu maç iyi fırsat olacaktır, Wolfsburg kazanır.

Wolfsburg - B. Dortmund maçı canlı izle

justin tv Almeria - Deportivo maçı izle

Son dört karşılaşmasında 4–6 gol çıkan Almeria bunlara bir yenisini eklemek için Deportivo ile karşılaşıyor aslında deplasman ekibinin nasıl oluyorsa bu kadar puan topluyor şaşırıyorum hiçbir karşılaşmasında iyi oynamıyor ama sonuca gidiyor onlarda zaten çok büyük bir düşüşe geçeceklerdir bundan eminim ama ne zaman olacağı konusunda bir fikrim yok ispanyada sanıyorum bu hafta bol gollü karşılaşmalar izleyeceğiz.

Almeria - Deportivo maçı canlı izle

justin tv izle Liverpool - Arsenal maçı izle

Premier ligde haftanın maçı olmasını beklediğim bir karşılaşma. Kırmızı şeytanlara büyük başarılar kazandıran Rafael Benitez in koltuğu sallantıda. Şampiyonlar liginden elenen ve Uefa liginde mücadele edecek olan liverpool sanırım bu kupanın bir numaralı ekibi gibi göze çarpıyor. Ev sahibinin bu maçı kazanması gerekiyor. Konuk takım ise aldığı puanlarla tekrar üst sıralara tırmanmayı bildi. Mancester'a sattıkları Adapayor’u bence çok arıyorlar. Gol yollarında sıkıntı çekmiyorlar fakat yıldız bir oyuncu almamaları bu bölgede sıkıntı yaratıyor. Ev sahibinin kazanmasını bekliyorum.

Liverpool - Arsenal maçı canlı izle

justin tv izle Milan - Palermo maçı izle

Haftalardır formundan bir şey kaybetmeyen Ronaldinho’nun çabaları takımı da ateşledi Zor Bir Oyunla ancak ikinci turdalar Milan gibi takımlar böyledir. Bir şekilde turu atlarlar. Doğrusunu söylemek gerekirse kaybeden bizler olduk öyle ki Milan galibiyeti özelliklede hiçbir şansı olmayan bir takıma karşı banko gibi duruyordu ancak alınan 1-1 lik sonuç şaşırtıcı… Bu hava ile bu maçı da kazanacaktır.(iddaayorumu)

Milan - Palermo maçı canlı izle

justin tv izle - Atalanta - Inter maçı izle

Bir Lig düşünün Dünya çapında 4-5 takımınız var ve İnter bu ligin son birkaç yıldır lideri. Juventus bitmiş, Milan yenileniyor, Roma kendiyle savaşıyor, Fiorentina bir var bir yok, Lazio Kayboluşa doğru ilerliyor. Bizim Kayserinin yaptığı daha kaliteli bence. İddaa ediyorum Şampiyonlar ligi maçının sonucu ne olursa olsun İnter takımı bu maçı kazanamaz.(iddaayorumu)

Atalanta - Inter maçını canlı izle

Dsmart Dspor izle Bucaspor - Çaykur Rizespor maçı

Ligde en dengesiz takımlar sıralaması yapacak olursam ilk iki sırayı Bucaspor ve Çaykur Rizespor alır. Her hafta beklentileri boşa çıkarmayı başarıyorlar. Geçen hafta Rize evinde Mersin İdmanyurdu nu 4 golle geçti. Buca ise Gaziantep belediye karşısında galibiyete uzandı. Deplasmandan alınan bu galibiyet Buca için çok daha büyük bir anlam taşıyor. Çaykur Rizespor maçından galip ayrılmaları halinde zirve tekrar onlara yakınlaşıyor. Bu durumda hata yapmamaları gerekir. Rizespor deplasmandan eli boş döner. Bucaspor galibiyetine inanıyorum.(iddaayorumu)

Bucaspor - Çaykur Rizespor maçı

11 Aralık 2009 Cuma

freedocast Manisaspor- Beşiktaş maçı izle

Manisaspor kendi sahasında son 4 maçtır kazanamıyor. Ligde en az gol atan 2.takım son 7 maçta sadece 2 gol atmış. Fakat bir özelliği de daha önce oynadığı 3 büyüklere karşı iyi futbol oynaması sadece Fenerbahçe’ye yenildi o maçta da hakem kararları tartışılmıştı. Yani büyük takımlara karşı iyi motive oluyorlar. Beşiktaş ise CSKA maçı ile hedefi olan Türkiye’ye döndü. Az gol atan ve ligin en az gol yiyen takımı Beşiktaş bu maçı kazanmaya daha yakın.(iddaayorumu)

Manisaspor- Beşiktaş maçını canlı izle

freedocast Denizlispor -Trabzonspor maçı izle

Turkcell süperligin 16. haftasında Denizlispor -Trabzonspor ile 13 aralıkta karşı karşıya geliyor.Ligde sadece 1 galibiyeti olan ve bunu da Ankaraspor’a karşı alan Denizlispor bu hafta Şenol Güneş’inde gelmesiyle iyi bir görüntü çizen Trabzonspor’la karşı karşıya geliyor. Bordo mavili ekipte futbolcular gerçek yerinde oynayıp tercihler iyi olunca kolay maç kazanacaklarını gösterdiler. Gençlerbirliği maçında kötü oynamasa da kaybeden Denizlispor elbet bir maç kazanacaktır ama o maç bu değil. Trabzon galibiyete daha yakın.(iddaayorumu)

Denizlispor -Trabzonspor maçını canlı izle

freedocast Büyükşehir Belediyespor - Kayserispor maçı izle

Turkcell süperligin 16. haftasında Büyükşehir Belediyespor - Kayserispor ile 13 aralıkta karşı karşıya geliyor .Büyükşehir geçen hafta attığı son dakika golü ile lider yaptığı Kayseri ile Karşı karşıya geliyor. Bu haftanın ilginç maçlarından biri olmaya aday. Büyükşehir’de sakatlıklar can sıkıyor hücum hattında İ.Akın’ın yokluğu Herve Tum’un sakatlılığının belirsizliği bu maçta onlar için büyük handikap. Lider Kayseri’de ise Cangele’nin cezasının bitmesi ve yakaladığı hava ile Bu maçta yenilmeyeceğini düşünüyorum.(iddaayorumu)

Büyükşehir Belediyespor - Kayserispor maçını canlı izle

freedocast Fenerbahçe - Ankaragücü maçı izle

Turkcell süperlig 16. hafta maçında Fenerbahçe - Ankaragücü ile 12 aralıkta karşı karşıya geliyor.Fenerbahçe’nin bu haftaki rakibi maddi sıkıntılar içersinde boğuşan Ankaragücü. 7 Deplasman maçında sadece 1 galibiyet alan ve geçen hafta sonunda Trabzonspor maçında sahada hiç varlık gösteremeyen bir görüntü içersindeydiler. Fenerbahçe ise Ankara maçı dışında son 5 maçında galip gelemiyor. Artık kötü gidişe dur deme zamanı geldi. Fenerbahçe’de Emre’nin takıma katılmasıyla bu maçı rahat galip geleceğini düşünüyorum.(iddaayorumu)

Fenerbahçe - Ankaragücü maçını canlı izle

freedocast Antalyaspor - Galatasaray maçı izle

Turkcell süperligin 16. haftasında Antalyaspor - Galatasaray ile karşı karşıya geliyor. Geçen hafta oynadığı futbolla göz dolduran ve gaziantep deplasmanından 1 puan koparan antalyaspor galatasaray'a bileniyor.Galatasaray ise kazanmayı bu aralar unutmuş gibi gol baros'un yoklugunda gol yollarında etkisiz kalıyorlar.Antalyaspor galatasaray'ı yenerek üst sıralara tırmanmak istiyor.Antalyaspor - Galatasaray maçını lig tvden canlı izleyebilirsiniz.

Antalyaspor - Galatasaray maçı canlı izle

9 Aralık 2009 Çarşamba

Freedocast Dinamo Moskova - Fenerbahçe Acıbadem voleybol maçı izle

Indesit Bayanlar Voleybol Şampiyonlar Ligi C Grubu 2. Hafta maçında Dinamo Moskova - Fenerbahçe Acıbadem ile karşı karşıya geliyor. 18:00 da başlayacak olan mücadeleyi TRT-2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Sitemizden de Dinamo Moskova - Fenerbahçe Acıbadem voleybol maçını Trt 2 aracılığı ile canlı izleyebileceksiniz.

Dinamo Moskova - Fenerbahçe Acıbadem voleybol maçı izle

Spormax İzle Fenerbahçe Ülker - ASVEL Basket maçını canlı izle

Fenerbahçe Ülker Euroleague A Grubu'ndaki 7. hafta maçında İstanbul'da, Fransız temsilcisi ASVEL Basket ile karşılaşacak. Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu'ndaki karşılaşma saat 20.15'de başlayacak ve Spormax'ten naklen ekranlara gelecek. Fransa'da yapılan maçta Kanarya, rakibini 78-76'lık skorla yenmişti. Fenerbahçe bayan takımı da, FIBA Euroleague'de Çek Cumhuriyeti'nin Brno takımıyla Caferağa Spor Salonu'nda saat 19.30'da karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe Ülker - ASVEL Basket maçı izle

freedocast Stuttgart - Unirea Urziceni maçı izle

Almanya liginde bu sezon sıkıntılı günler geçiren Stuttgart hafta sonunda konuk ettiği rakibi Bochum ile 1-1 berabere kalarak puanları paylaştı. Bu hafta içinde sahasında konuk edecekleri Romanya temsilcisi Unirea ile çok önemli bir karşılaşma ortaya koyacaklardır. Şampiyonlar liginde son karşılaşmasını Rangers deplasmanında kazanan Stuttgart ı galibiyetle UEFA kalmayı garantiledi ve bu son karşılaşmayı kazanması halinde Şampiyonlar ligindeki yoluna devam etme şansını da buldu. İki ekip açısından da önemli olan bu karşılaşmada ev sahibini galibiyete daha yakın olarak görüyoruz.(iddaayorumu)

Stuttgart - Unirea Urziceni maçını canlı izle

freedocast Standard Liege - Az Alkmaar maçı izle

İki ekip açısından da oldukça önemli bir karşılaşma olacak. 4 puanla 3 sırada olan ev sahibi grubun son sırasındaki 3 puanlı rakibini konuk edeceği mücadelede deyim yerinde ise kıran kırana bir karşılaşma olacaktır. Bu karşılaşmada asıl olansa hafta sonunda Hollanda liginde Cuma günü Vitesse'yi konuk ettiği maçtan 2-1'lik skorla mağlup ayrılan Alkmaar'da, Yönetim kurulunun aldığı kararla artık hocaları Ronald Koeman’la yollarını ayırması oldu. Başarısızlıkların faturasını yönetim olarak Ronald Koeman’a çıkartan yönetim tek taraflı olarak hocalarını kovdu. Oynanacak her türlü oyunun riskli olduğu bu mücadelede karşılıklı atılan goller kazanç kapısı olacaktır. Biz mücadeleden üst bekliyoruz.(iddaayorumu)

Standard Liege - Az Alkmaar maçını canlı izle

freedocast Sevilla - Rangers maçı izle

İspanya liginin gözde takımlarından olan Sevilla Şampiyonlar Ligindeki grubunda ilk karşılaşmalarını kazanarak liderliği ele geçirmişti. Son maçında Romanya temsilcisine 1-0 yenilen Sevilla topladığı 10 puanla gruptan çıkmayı garantilemiş durumda. Konuk ekip Rangers grupta 2 puana sahip, hiçbir iddiası kalmayan İskoç ekip son maçını oynamak için Sevilla deplasmanına konuk olacaktır. İspanya liginde son haftalarda beraberliklerin belini kıramayan Sevilla son karşılaşmasında konuk edeceği rakibini yenerek gruptan lider çıkacaktır.(iddaayorumu)

Sevilla - Rangers maçını canlı izle

freedocast Olympiakos - Arsenal maçı izle

İngiliz ekip Arsenal Şampiyonlar liginde grubun en başarılısı olmayı 5 karşılaşmada zaten ortaya koyan taraf oldu. Son 2 lig karşılaşması ve 1 Carling Kupası yenilgisinin ardından bu hafta sonunda Stoke City karşısında 2-0 kazanarak üzerlerindeki kötü baskıdan kurtuldular. Son grup karşılaşmasında konuk olacakları Yunan takımına karşıda ağırlıklarını koyarak kazanma başarısını göstereceklerdir.(iddaayorumu)

Olympiakos - Arsenal maçını canlı izle

freedocast Lyon - Debrecen maçı izle

Grubun güçlü ekibi Liverpool karşısında oynadığı 2 karşılaşmadan 4 puan almasını bilen Lyon gruptan çıkma başarısını gösterdi. Son karşılaşmasında grubun zayıf ekibi Debrecen’i konuk edecekler. Son haftalarda Fransa liginde beraberlikten ileri geçemeyen Lyon sahasında rakibini yenerek taraftarın galibiyet özleminide sona erdiren taraf olacaktır.(iddaayorumu)

Lyon - Debrecen maçını canlı izle

freedocast Liverpool - Fiorentina maçı izle

Liverpool 2004-2005 sezonundan bu yana Şampiyonlar liginde başarılı bir kariyer çizmişti. Bu başarıda 2 defa final oynamış 1 defa yarı final 1 defa çeyrek final mücadelelerinde bulunan Liverpool İstanbul’da oynanan final karşılaşmasından da kupanın sahibi olarak dönen takım olmuştu. Fakat ne var ki Liverpool’da son zamanlarda oldukça kötü bir düşüş gözlemleniyor. Bu sene gruptan çıkamayacaklar ve yollarına bundan sonra UEFA Avrupa liginde devam edecekler. Bu hafta içinde Şampiyonlar ligi son maçlarını oynayacaklar. Saha ve taraftarına galibiyeti armağan ederek bundan sonra bu sezon UEFA yolundaki başarılarını sürdüreceklerdir.(iddaayorumu)

Liverpool - Fiorentina maçını canlı izle

freedocast Inter - Rubin Kazan maçı izle

Rusya Premier Lig'de üst üste 2. şampiyonluğuna ulaşan ve Şampiyonlar Ligi'ndeki iddiasını da son maça taşıyan Rubin Kazan hafta içinde son grup karşılaşması için İnter deplasmanına konuk olacak. Konuk ekibin gol silahı Aleksandr Boukharov'dan El bileğindeki rahatsızlıktan dolayı Almanya’da ameliyat oldu ve 4 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. Tarihinde ilk kez mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma şansını son maça taşıyan ve Inter deplasmana konuk olacak olan Rubin tüm kozlarını deneyecektir. İtalyan temsilcisi ise Uzun aradan sonra hafta sonunda konuk olduğu Juventus deplasmanından 2-1 lik yenilgi ile döndü. Şampiyonlar ligi son grup karşılaşmasında İspanyol Temsilcisi Barcelona karşısında adeta dağılan İnter ve hocası Jose Mourinho tüm umutlarını bu maça bağlamış durumdalar. Ev sahibi her ne kadar saha avantajını kullanmak istese de konuk ekip bu karşılaşmada daha fazla etkili olan taraf olur ve Inter deplasmanından yenilgi almaz diye düşünüyoruz.(iddaayorumu)

Inter - Rubin Kazan maçını canlı izle

freedocast Dynamo Kyiv - Barcelona maçı izle

Şampiyonlar Ligi F grubunda bulunan tüm takımlar belirsizliğini korumaya devam ediyor. Son karşılaşmalarda alınacak kötü sonuçlar can yakmaya devam edecektir. Geçtiğimiz yılın Şampiyonlar ligi Şampiyonu Barcelona 8 puanla grupta lider fakat sıkıntısı da mutlaka var. Ancak son iki lig karşılaşmasını deplasmanda oynayarak kazanınca morallerde yerine gelmiş oldu. Şampiyonlar liginde geçen yıla göre düşüş gözlemlenen Barcelona son sınavında Ukrayna temsilcisi Dynamo Kyiv’e konuk olacak. Ev sahibi Dynamo Kyiv bu karşılaşmaya mutlak galibiyet parolası ile çıkmak zorunda galip gelmedikçe Avrupa hayalleri sona ereceğini düşünürsek hak vermek zorundayız. Barcelona elbette kalite takım fakat bu sezon şampiyonlar liginde oynadıkları Son Inter maçı hariç diğerlerinde pekte güven vermedikleri açıkça ortadaydı. Bu hafta içi deplasmanda tur arayalım derken yenilgide alırlarsa şaşırmamak gerekir. Sürpriz arayan arkadaşlara ev sahibi galibiyetini öneririz.(iddaayorumu)

Dynamo Kyiv - Barcelona maçını canlı izle

8 Aralık 2009 Salı

freedocast şampiyonlar ligi Beşiktaş - CSKA Moskova maçı izle

UEFA Şampiyonlar Ligi (B) Grubu 6. ve son maçında yarın İstanbul'da Rus temsilcisi CSKA Moskova ile karşılaşacak Beşiktaş, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nden devam edebilmek için 1-0 veya 2 farklı skorla galip gelip, Wolfsburg'un da Manchester United karşısında puan almasını bekleyecek.Beşiktaş ile CSKA Moskova arasında BJK İnönü Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 21.45'te başlayacak ve Star TV'den naklen yayınlanacak.

Beşiktaş'ın CSKA Moskova karşısında alacağı galibiyet uefa için beşiktaş'a yetmeyecek Wolfsburg'un da Manchester United'i yenmesi beklenecek.Bize kalırsa bu çok düşük bir ihtimal beşiktaş zamanın da eşşeğini sağlam kazığa bağlamadı şimdi rakiplerinin puan kaybetmesi üzerine hesaplar yapıyor.Öncelikle CSKA Moskova'yı durdurmalılar.

Beşiktaş - CSKA Moskova maçını canlı izle

freedocast şampiyonlar ligi Zurich - Milan maçı izle

İtalyan temsilci Milan grup karşılaşmalarında konuk ettiği rakibi Zurich’e 3 puan kaptırarak önemli bir avantaj kaçırmıştı. Sonradan işleri toparlasalar da bu hafta içinde Zurich deplasmanına konuk olacakları mücadeleden galip gelmeleri gerekiyor. Hafta sonunda lig karşılaşmasını rahat kazanan Milan’da moraller yerinde ev sahibi ise hafta sonunda lig mücadelesinden de eli boş döndü. Grupta iddiası olmayan ev sahibi rakibi karşısında etkili olmaya çalışsa da Milan buna fırsat vermeden galibiyetini alan taraf olacaktır.(iddaayorumu)

Zurich - Milan maçını canlı izle

freedocast şampiyonlar ligi Wolfsburg - Manchester United maçı izle

Şampiyonlar liginde Manchester United son karşılaşmasını temsilcimiz Beşiktaş’a karşı sahasında oynadı ve yedek ağırlıklı çıktıkları mücadeleden yenik ayrılan taraf oldular. Alman ekip Wolfsburg ise Rusya temsilcisi CSKA deplasmanında ilk yarıyı galip kapatsa da 2. yarıda ev sahibine karşı direnemeyerek 2-1 yenilgi almıştı. Grubun son karşılaşmaları bu hafta içinde oynanacak. Alman ekip sahasında konuk edeceği rakibi karşısında üstün sağlayarak gruptan çıkmayı garantilemek isteyecektir. Gruptan çıkmayı garantileyen konuk ekip beraberliği kendine yeterli görecektir. Ev sahibinin puan alması demek temsilcimiz Beşiktaş’ın galibiyetinde UEFA yolunu açacaktır.

Wolfsburg - Manchester United maçını canlı izle

freedocast şampiyonlar ligi Marsilya - Real Madrid maçı izle

Ev sahibi Marseille Şampiyonlar liginde zorlu gruba düştü. Grubun en başarısız ekibi Zurich’ten 6 puan kopartan ev sahibi UEFA Avrupa ligine kalmayı garantilemiş durumda. Sahasında İspanyol ekibi Real Madrid’i konuk edecekler. İki ekibin arasında geçecek zorlu mücadele biz şansımızı konuk ekip lehine kullanmak istiyoruz.(iddaayorumu)

Marsilya - Real Madrid maçını canlı izle

freedocast şampiyonlar ligi Maccabi Haifa - Bordeaux maçı izle

İsrail ekibi Maccabi Haifa Şampiyonlar liginde A grubunda oynadığı 5 karşılaşmadan da yenilgi ile ayrılarak grubun son sırasına demir attı. Konuk ekipse başarılı performansı ile 4 galibiyet 1 beraberlik elde ettiği mücadelelerden sonra 13 puanla lider olarak gruptan çıkmayı garantilemiş durumda. Bu hafta içinde son karşılaşmalarını oynayacaklar. İki takım içinde formaliteden ileriye gitmeyecek bir mücadele olacaktır. Lider bu deplasmandan da kendisini zorlamadan galip gelmeyi bilecektir.(iddaayorumu)

Maccabi Haifa - Bordeaux maçını canlı izle

freedocast şampiyonlar ligi Juventus - Bayern Munich maçı izle

Şampiyonlar ligi A grubunda mücadele eden İtalyan temsilcisi Juventus ile Alman temsilcisi Bayern Munich hafta içinde oynayacakları bu önemli karşılaşma sonrasında yollarına ya Şampiyonlar liginde ya da UEFA Avrupa liginde devam edecekler. İtalyan temsilcisi Juventus rakibine oranla grupta 1 puan farkla Alman ekibin önünde her türlü beraberliğin kendilerine yaradığını düşünürsek bu karşılaşmada ev sahibi daha avantajlı olan taraftır. İki ekipte hafta sonunda oynadıkları lig karşılaşmalarından galibiyetle çıkmayı başardılar. Bu karşılaşmada ev sahibi kolay teslim olmayacağını düşünerek karşılaşmanın beraberlikle sonuçlanmasını umuyoruz.(iddaayorumu)

Juventus - Bayern Munich maçını canlı izle

freedocast şampiyonlar ligi Chelsea - Apoel Nicosia maçı izle

Grupta oynadığı 5 karılaşmanın 4’ünü kazanan Chelsea bir de beraberlik alarak 13 puanla zaten gruptan lider çıkmayı garantilemiş durumda. Hafta sonunda İngiltere Premier liginde deplasmanda 3 yenilgisini Manchester City karşısında alan Chelsea geçen hafta içinde de Carling Kupasından elenerek hayal kırıklığı yaşatmaya devam ediyor. Grubun zayıf ekibini konuk edecek olan İngiliz ekip saha ve taraftar desteği ile yedek ağırlıklı çıkacağı mücadeleden yine galip gelerek ayrılan taraf olacaktır.(iddaayorumu)

Chelsea - Apoel Nicosia maçını canlı izle

freedocast şampiyonlar ligi Atletico Madrid - Porto maçı izle

Şampiyonlar ligi D grubunda gruptan çıkmayı 2. olarak garantileyen Porto son karşılaşmasını tamamlamak adına İspanyol temsilcisi Atletico Madrid’e konuk olacak. Ev sahibi son 2 lig mücadelesini de kazanarak kötü gidişe noktayı koydu. Bu hafta içinde sahasında konuk edeceği rakibi Porta karşısında galibiyeti alıp UEFA Avrupa liginden geride kalmak istemeyeceklerdir. Gruptan çıkmayı garantileyen konuk ekibin mücadeleyi fazla asılmayacağını düşünerek ev sahibi galibiyetini öneririz.(iddaayorumu)

Atletico Madrid - Porto maçını canlı izle

7 Aralık 2009 Pazartesi

Süper Lig Tv maç özetleri izle - MAÇ ÖZETİ İZLE

Turkcell süperligde yer alan Fenerbahçe , Galatasaray , Beşiktaş ,Trabzonspor ,Bursaspor ,Kayserispor takımlarının maç özetlerini golmatik'den takip edebileceksiniz.Maç özetleri maçlar oynandıktan sonra gün içinde siteye eklenmektedir.Ayrıca sitede avrupa liglerinden maç özetleri ,Şampiyonlar ligi maç özetleri ve Uefa avrupa ligi maç özetleri de yer almaktadır.Tek yapmanız gereken golmatik adresini ziyaret etmek ve gerekli maç özetini izlemek olacaktır.

freedocast star tv Beşiktaş - CSKA Moskova maçı izle

UEFA Şampiyonlar Ligi (B) Grubu 6. ve son maçında yarın İstanbul'da Rus temsilcisi CSKA Moskova ile karşılaşacak Beşiktaş, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nden devam edebilmek için 1-0 veya 2 farklı skorla galip gelip, Wolfsburg'un da Manchester United karşısında puan almasını bekleyecek.Beşiktaş ile CSKA Moskova arasında BJK İnönü Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 21.45'te başlayacak ve Star TV'den naklen yayınlanacak.

Beşiktaş - CSKA Moskova maçı izle

6 Aralık 2009 Pazar

freedocast Lille - Lyon maçı izle

Fransa liginin en güvenilen ekibi yıllarca Lyon olsa da son haftalarda alınan başarısız sonuçlar Lyon’a olan güveni her geçen gün sarsmaya devam ediyor. Lille karşısında da zaten pek dikiş tutmayan Lyon en başarılı dönemlerinde dahi Lille karşısında geçit bulamamıştır. Bu hafta sonunda oynayacakları bu önemli karşılaşmada ev sahibinin daha etkili olmasını bekliyoruz. Lille hafta içerisinde UEFA karşılaşmasında aldığı yarayı Lyon galibiyeti ile saran ekip olacaktır.(iddaayorumu)

Lille - Lyon maçı izle

freedocast Athletic Bilbao - Valencia maçı izle

İki ekipte son haftalarda başarılı futbolları ile dikkatleri üzerlerinde topluyorlar. Hafta içerisinde UEFA Avrupa liginde oynadıkları rakiplerini yenerek bir başarıya daha imza attılar. Ev sahibi gruptan çıkmayı garantiledi. Konuk ekipse oldukça avantaj sağladı son karşılaşmada UEFA yolunda devam edecek bir sonucu elde edecektir. Konuk ekip bu sezon deplasman karşılaşmalarında daha etkili olan taraf, yalnız hafta içinde oynadıkları UEFA yorgunluğu iki takımı da etkileyecektir. Beraberlik tam isabetli bir tahmin olacaktır.(iddaayorumu)

Athletic Bilbao - Valencia maçı izle

freedocast Roma - Lazio maçı izle

Roma Atalanta’yı yenerek üst sıralara geri döndü bu deplesmen galibiyetinin bir anlam ifade etmesi için bu maçı da almalılar. Fakat Lazio maçlarının elbette havası aynı olmayacaktır ve Lazio bu kötü durumuna rağmen en fazla mücadeleyi bu maçta gösterecektir. İki ekipte hafta içerisinde UEFA Avrupa liginde mücadele ettiler ve Roma o maçıda kazanan taraf olmuştu. Konuk lazio ise Salzburg karşısında fazla direnemeyerek yenilgi alan tarf olmuştu. Bu zor karşılaşmada Roma daha başarılı olacaktır.

Roma - Lazio maçı izle

freedocast Villarreal - Getafe maçı izle

Sezona beklenenden kötü başlayan Villarreal toparlanmasını bildi ve başarılı sonuçlar almaya başladı. Geçtiğimiz hafta sonu yenildiler fakat hafta içi oynayacakları UEFA karşılaşmasını düşündüler. Hafta içi deplasmanda Levski Sofya’yı 2-0 yenerek gruptan çıkmayı garanti altına almış oldular. Bu hafta sonu sahalarında konuk edecekleri Getafe karşısında moralli olacaklarını düşünerek karşılaşmadan fazla gol beklentimiz yüksektir.(iddaayorumu)

Villarreal - Getafe maçı izle

SPORMAX İZLE - Fenerbahçe Ülker - Darüşşafaka basketbol maçı izle

Beko basketbol Liginin 8. haftasında Fenerbahçe Ülker - Darüşşafaka ile karşı karşıya geliyor.Dün beşiktaş Cola turka rakibini yenerek yerini korumayı başardı .Bugün ise iki önemli karşılaşma bizleri bekliyor. Biri Efes pilsen -Pınar karşıya maçı , Diğeri ise Fenerbahçe Ülker - Darüşşafaka maçı. Fenerbahçe Ülker - Darüşşafaka maçını Spormax ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe Ülker - Darüşşafaka basketbol maçı izle

freedocast Schalke 04 - Hertha Berlin maçı izle

Şampiyonluk adayı Schalke için kolay bir maç olacaktır, rakibin hafta içinde UEFA Avrupa Ligi grup karşılaşması oynadığınıda düşünürsek yorgunluğun kurbanı olacaklardır. Schalke kazanır. Aynı zamanda karşılaşmadan fazla gol beklentimde gerçekleşecektir.(iddaayorumu)

Schalke 04 - Hertha Berlin maçı izle

freedocast Boulogne - Lens maçı izle

Ev sahibi haftalardır puana hasret kalmış durumda zaten bu şekilde devam ederlersede geldikleri gibi önümüzdeki yıl Fransa 2. ligindeki yerlerine geri döneceklerdir. Lens son 4 maçının 3’ünden galibiyet çıkartı ve 1 de beraberlik aldı. Bu hafta sonunda konuk olacakları zayıf rakiplerini de yenerek 3 puanın sahibi olacaklardır.(iddaayorumu)

Boulogne - Lens maçı izle

freedocast Everton - Tottenham maçı izle

Hafta içinde UEFA karşılaşmasını kazanarak gruptan çıkmayı garantileyen Everton Premier ligde ise geçen yıla göre tam bir irtifa kaybı yaşayan Everton bu hafta sonunda ligin etkili ekiplerinden Tottenham’ı bu hafta sonunda konuk edecek. Konuk ekip hafta içinde Carling Kupasında Manchester United’la çeyrek final mücadelesi yaptı ve o karşılaşmayı 2-0 kaybederek yarı Finalden geri kaldı. Bu hafta sonu lige daha fazla ağırlık vereceklerini düşündüğümüz Tottenham bu deplasmandan da başarılı çıkmaya çalışacaklardır.(iddaayorumu)

Everton - Tottenham maçı izle

freedocast Fulham - Sunderland maçı izle

İki ekipte Premier ligde orta sıralarda bulunuyorlar. Rakipleri karşısında iyi tutundukları kesin. Fulham hafta içinde sahasında oynadığı UEFA karşılaşmasını kazanarak UEFA yoluna devam etme şansını artırarak son maça umutlanarak çıkacaklardır. Fulham’un daha etkili olacağını düşündüğümüz karılaşmada fazla gol olmayacağını düşünerek alt seçeneğini öneririz.(iddaayorumu)

Fulham - Sunderland maçı izle

freedocast Köln - Werder Bremen maçı izle

Geçtiğimiz yıl UEFA Kupasını finalde kaybeden Werder Bremen bu sezonda UEFA’da iyi işler yapıyor. Grupta şu an lider durumdalar. Hafta içerisinde önemli bir galibiyet elde ettiler. Güçlü W.Bremen liderin 3 puan gerisinde ve deplasmanda vasat rakibi Köln’e konuk oluyor, kazanması normal sonuç olacaktır ve rahat kazanmasını bekliyorum.(iddaayorumu)

Köln - Werder Bremen maçı izle

freedocast Roma - Lazio maçı izle

Roma Atalanta’yı yenerek üst sıralara geri döndü bu deplesmen galibiyetinin bir anlam ifade etmesi için bu maçı da almalılar. Fakat Lazio maçlarının elbette havası aynı olmayacaktır ve Lazio bu kötü durumuna rağmen en fazla mücadeleyi bu maçta gösterecektir. İki ekipte hafta içerisinde UEFA Avrupa liginde mücadele ettiler ve Roma o maçıda kazanan taraf olmuştu. Konuk lazio ise Salzburg karşısında fazla direnemeyerek yenilgi alan tarf olmuştu. Bu zor karşılaşmada Roma daha başarılı olacaktır.(iddaayorumu)

Roma - Lazio maçı izle

freedocast Galatasaray - İstanbul BŞ Belediyespor maçı izle dinle

Turkcell süperligin 15. haftasının kapanış maçında Galatasaray - İstanbul BŞ Belediyespor ile karşı karşıya geliyor.Son haftalarda fenerbahçe gibi büyük bir düşüş gözlemkenen galatasaray uefa avrupa liginde perşembe günkü maçta Panathinaikos’u yenerek grup liderliğini ellerine aldılar.Moralleri yerine gelen galatasaray belediyespor karşısında galibiyet alarak taraftarını süperligde de sevindirmek istiyor .Galatasaray - İstanbul BŞ Belediyespor maçını lig tv den canlı izleyebilirsiniz.

Galatasaray - İstanbul BŞ Belediyespor maçı izle dinle

freedocast trabzonspor - ankaragücü maçı izle dinle

Turkcell süperligin 15. haftasında Trabzonspor - Ankaragücü ile karşı karşıya geliyor.Trabzonspor ligde inişli çıkışlı bir grafik sergiliyor ve üst sıralardan baya bir uzak sayılırlar liderle 10 puan fark var. İlk yarı bitene kadar bütün maçlarını kazanmak zorundalar.Trabzonspor takımın başına Şenol Güneş’i getirdi. Şenol hocanın ilk icraatlarından bir tanesi takım kaptanlığını yönetim kurulunun onayıyla Rigobert Song vermesi oldu. Anlaşılan o ki Trabzonspor’da tüm olay kaptanda mı bitiyormuş acaba diye insanın aklı karışıyor. Her neyse asıl mesele Şenol Güneş bu takımın başında yıllar öncede bulundu kayda değer pek bir başarı o zamanlarda da gözlemlenmedi. Tabi ki Karadeniz ekibinin bir bildiği vardır diyerek sabırla geleceği bekleyeceğiz.Türk futbolunda gözlemlediğim diğer birşey ise çok teknik adam değiştirilmesi bence trabzonspor büyük bir düşüş yaşayacak. Denizlispor'a bakarsanız adamlar durmadan teknik adam değiştirdi ilk yarı bitiyor ama daha 1 galibiyeti bile yok.Trabzonspor - Ankaragücü maçını lig tv den canlı izleyebilirsiniz.

freedocast trabzonspor - ankaragücü maçı izle dinle

freedocast Kayserispor - Bursaspor maçı izle

Turkcell süperligin 15. haftasında Kayserispor - Bursaspor ile karşı karşıye geliyor. Süperligin bu sezon ki flash iki ekibin maçı izlenmeye değer.Bursaspor her ne kadar hak ettiği desteği alamasa da yollarına dolu dizgin devam ediyorlar.İki takım arasında 1 puan fark var bursaspor bu maçı da kazanarak galatasaray'a geçit vermek istemiyor.Galatasaray'ın da istanbul büyükşehir belediye ile yapacak olması nedeniyle bursaspor buradan 3 puanla ayrılmak durumunda Eğer kayserispor kazanırsa bursasporun önüne geçecek lig iyice kızışacak. Eğer galatasaray kendi evinde belediyespor'a yenilirse ki bu zor ihtimal avantajlı çıkan taraf kayserispor ve bursapsor maçını galibi çıkacak.Kayserispor - Bursaspor maçını lig tv den canlı izleyebileceğiniz gibi maçın canlı anlatımı ve radyo bilgisine Tvmatik aracılığı ile ulaşabileceksiniz.

freedocast Kayserispor - Bursaspor maçı izle

5 Aralık 2009 Cumartesi

EUROFUTBOL KANALI CANLI İZLE

, , , , , , , dsmart platformu Eurofutbol kanalı izle,internetden Eurofutbol kanalı izle

freedocast Deportivo - Barcelona maçı izle

Barcelona Şampiyonlar liginde İnter’i yenerek hayat buldu desek boş olmaz o karşılaşmadan sonra 2 lig karşılaşmasınıda kazanarak liderliği tekrar ele aldı. Bu hafta sonunda Deportivo La Coruna deplasmanına konuk olacaklar. Bu karşılaşmadan beklentimiz ise bol gollü bir mücadele olacağı yönünde olacaktır.(iddaayorumu)
justin tv , lig tv , maç izle


Deportivo - Barcelona maçını canlı izle

freedocast Bordeaux - PSG maçı izle

Geçtiğimiz hafta sonunda Lyon ve Auxerre’in puan kayıpları bir nevi geçen yılın şampiyonu Bordeaux’a yaradı. Bordeaux deplasmanda Nancy’yi 3-0 yenince liderlik koltuğunu tekrar geri aldı. İç sahada oynadıkları 7 karşılaşmanın 6 sından galibiyet çıkartan ev sahibi bu hafta sonunda konuk edecekleri rakiplerini de yenerek başarı grafiğini yüksek tutmaya devam edeceklerdir.(iddaayorumu)
justin tv , lig tv , maç izle

Bordeaux - PSG maçını canlı izle

freedocast Juventus - Inter maçı izle

Haftalarca konuşulacak bir maça geldik. İnter Şampiyonlar Liginde beklenen performansının çok altında olsada bu ligin üzerinde bir takım kadrosuna sahip olduğunu gösterdi. Juventus ise Bayern Munchen ile öyle bir maç oynayacak ki mutlak izlenmesi gerekir. İnter takımı daha yorgun ve Juventus’un bence daha çok ihtiyacı var ancak yinede ben az gollü bir maç olacağını düşünüyorum(iddaayorumu)
justin tv , lig tv , maç izle

Juventus - Inter maçını canlı izle

freedocast Real Madrid - Almeria maçı izle

Geçtiğimiz hafta ligin iki dev takımı karşı karşıya geldi ve o karşılaşmayı Real Madrid 1-0 kaybetmişti. Bu hafta sonu konuk edecekleri Almeria karşısında farklı kazanacaklardır. Fakat verilen oran itibari ile oynamak tamamen sizlere kalmıştır.(iddaayorumu)
justin tv ,lig tv ,maç izle

Real Madrid - Almeria maçını canlı izle

freedocast lig tv Eskişehirspor -Fenerbahçe maçı izle

Son 2 lig karşılaşmasını farklı kaybeden Fenerbahçe hafta içinde UEFA Avrupa liginde konuk olduğu Hollanda temsilcisi Twente karşılaşmasını 1-0 kazanarak grup liderliğini eline almış oldu. Ligde kaybetmenin acısını UEFA telafi eden Fenerbahçe bu hafta sonunda ligin diri ekiplerinden olan Eskişehir deplasmanına konuk oluyor. Hafta içindeki UEFA yorgunluğunun acısını yaşayacağını düşündüğümüz Fenerbahçe bu hafta sonunda konuk olacağı Eskişehir deplasmanından yara alarak döneceklerini düşünüyoruz.(iddaayorumu)
justin tv, lig tv ,maç izle

Eskişehirspor -Fenerbahçe maçını canlı izle dinle

freedocast Nice - Marseille maçı izle

Ev sahibi nice bu hafta sonunda ligin güçlü ekiplerinden olan Marseille’yı konuk edecek. Şampiyonlar liginde oldukça önemli bir karşılaşma oynayacak olan konuk ekip bu hafta sonunda lige kendisini fazla veremeyecektir. Real Madrid’i konuk edecekleri mücadelede için daha fazla konsantre olacaklarını düşünerek ev sahibini bu hafta daha etkili olur diye değerlendiriyoruz.(iddaayorumu)
justin tv ,lig tv

Nice - Marseille maçını canlı izle

freedocast Manchester City - Chelsea maçı izle

Ev sahibi Manchester City ligde seri galibiyetlerine devam etmeyi geçtiğimiz hafta sonunda da bırakmadı. Aldıkları galibiyetleri Carling Kupasında elde etmekten de geri durmuyorlar. Hafta içinde Arsenal karşısında iyi oyunlarını 3 golle süslediler. Premier ligde lider durumda olan Chelsea geçen hafta sonu lig mücadelesinde Arsenal’i onlarda 3 farklı yenerek 3 puanı hanesine yazdırmışlardı. Fakat hafta içinde Carling Kupası çeyrek finalinde konuk oldukları Blackburn deplasmanından aynı başarıyı gösteremediler. 90 dakikasını 2-2 tamamladığı karşılaşmada Chelsea Uzatmalarda geriye düştü ve 120 dakikada hayat bulduğunu düşünürken maalesef penaltı atışlarında kupadan ayrılan taraf oldu. Haftanın en güzel karşılaşması olmasını düşündüğüm mücadelede, haftalardır lig galibiyeti hasreti çeken ev sahibi lideri saha ve taraftar desteği ile yenme başarısı gösterecektir. (iddaayorumu)
justin tv , lig tv izle

Manchester City - Chelsea maçını canlı izle

freedocast Milan - Sampdoria maçı izle

Milan haftalardır özlenen futbolunu oynuyor ve kazanıyor. Ligin ilk haftalarından başlayarak özellikle söylemiştim eğer Ronaldinho’da ısrar edilirse başarı gelir yine söylüyorum dünyada ender bulunan bu tür futbolcuların kıymetini bilmek gerekir. Bunlar öyle futbolcular ki 38 maçlık bir maratonda sadece bir kişi olarak 5-10 maç arası kazandırabiliyorlar bir takıma. Sampdoria ise bir ileri bir geri Milan’ın artık rakibi İnter ve İnter bu hafta Juventus deplasmanına gidiyor mutlak Milan Galip gelmeli.(iddaayorumu)
justin tv, lig tv izle

Milan - Sampdoria maçını canlı izle

freedocast West Ham United - Manchester United maçı izle

Şampiyonlar liginde temsilcimiz Beşiktaş karşısına yedek ağırlıklı kadro ile çıkan konuk ekip aldığı yenilgiden sonra hafta sonunda lig mücadelesinde Portsmouth’u deplasmanda 4-1 yendi ve hafta içerisinde Carling Kupasında da Tottenham’ı 2-0 la geçerek adını yarı finale yazdıran taraf oldu. Ev sahibi ise sanırım geçen hafta bu maçın akıbetini düşünerek sahasında Burnley’e alanı dar etti. Bu hafta ev sahibinin işinin oldukça zor olduğu bir kesin liderin yakın takipçisi Manchester United deplasmandan 3 puanla dönecektir.(iddaayorumu)
justin tv , lig tv , maç izle

West Ham United - Manchester United maçını canlı izle

freedocast Blackburn Rovers - Liverpool maçı izle

Liverpool teknik direktörü Rafael Benitez’in koltuğu her ne kadar sallanıyor denilse de geçen hafta içinde Şampiyonlar liginde galibiyet aldılar ve hafta sonunda oldukça önemli bir derbiye konuk oldukları Everton karşısından galibiyetle 3 puan alarak ortamı biraz olsun yumuşattılar. Hafta içinde Blackburn sahasında Carlig Kupasında Chelsea ile karşı karşıya geldi ve 90 dakikasını 2-2 tamamladığı karşılaşmada uzatmalara başlar başlamazda öne geçtiler. Uzatmaların son dakikasında yedikleri golle Penaltı atışlarına kalan Blackburn penaltı atışlarında güçlü rakibi Chelsea’yi 4-3 yenerek Carling Kupasında adını yarı finale yazdırmanın mutluluğunu yaşadılar. Sahasında etkili olan ev sahibi Liverpool’a zorlu anlar yaşatacaktır. Fakat maçın geneline bakıldığında toparlanma sinyalleri veren Liveropool bu deplasmandan da galibiyetle dönme başarısını gösterecektir.(iddaayorumu)
justin tv , lig tv , maç izle

Blackburn Rovers - Liverpool maçını canlı izle

Freedocast Arsenal - Stoke City maçı izle

Geçtiğimiz hafta sonunda son lig mücadelesini evinde 3-0 kaybeden Arsenal hafta içerisinde Carling Kupasında konuk olduğu Manchester City deplasmanından da 3-0 lık yenilgi ile döndü. Son 1 haftada 2 yenilgi alan Arsene Wenger bu hafta sonunda Stoke City’i sahasında konuk edecek. Son haftadaki olumsuzluklardan sıyrılarak sahasındaki karşılaşmayı kazanacaklardır. Aynı zamanda gollü bir mücadele bekliyoruz.(iddaayorumu)

justin tv , lig tv , maç izle

Arsenal - Stoke City maçını canlı izle

DSPOR İZLE Karabükspor - Hacettepe maçı canlı radyodan dinle

Bank asya birinci ligde 15. hafta maçında Karabükspor - Hacettepe ile karşı karşıya geliyor.Maçın favorisi karabükspor son sıralarda yer alan hacettep karşısında ne yapacak merak konusu.

Karabükspor - Hacettepe maçı canlı radyodan dinle

5 aralık iddaa programı superbahis ,betsson canlı maç izle

TSL 13:30 150 Kasımpaşa Sivasspor
TBA 13:30 151 G.Antep Bld.Spor Bucaspor
TBA 13:30 152 Kardemir Karabük Hacettepe
T2-3 13:30 153 Akçaabat Sebat Ofspor
TÜ3-5 13:30 154 Diyarbakır Kayapınar Malatya Bld.
AL2 14:00 155 Hansa Rostock Kaiserslautern
AL2 14:00 156 TuS Koblenz St. Pauli
İN1 14:15 157 Leeds United Huddersfield
İKP 14:30 158 Falkirk Rangers
İNP 14:45 159 Portsmouth Burnley
İNP 14:45 160 Portsmouth Burnley
İNCL 15:00 161 Nottingham Forest Leicester City
AL1 16:30 162 Dortmund Nürnberg
AL1 16:30 163 Hamburger Sv Hoffenheim
AL1 16:30 164 Hannover 96 Bayer Leverkusen
AL1 16:30 165 Hannover 96 Bayer Leverkusen
AL1 16:30 166 Stuttgart Bochum
AL1 16:30 167 Stuttgart Bochum
AL1 16:30 168 Wolfsburg Freiburg
AL1 16:30 169 Wolfsburg Freiburg
ITB 16:30 170 Ascoli Reggina
ITB 16:30 171 Brescia Empoli
ITB 16:30 172 Cesena Frosinone
ITB 16:30 173 Cittadella Modena
ITB 16:30 174 Gallipoli Torino
ITB 16:30 175 Grosseto Ancona
ITB 16:30 176 Mantova Salernitana
ITB 16:30 177 Sassuolo Padova
ITB 16:30 178 Triestina Crotone
YUN 16:45 179 Levadiakos Aris Thes-Niki
İNP 17:00 180 Arsenal Stoke City
İNP 17:00 181 Arsenal Stoke City
İNP 17:00 182 Aston Villa Hull City
İNP 17:00 183 Aston Villa Hull City
İNP 17:00 184 Blackburn Liverpool
İNP 17:00 185 Blackburn Liverpool
İNP 17:00 186 West Ham Manchester Utd.
İNP 17:00 187 West Ham Manchester Utd.
İNP 17:00 188 Wigan Birmingham
İNP 17:00 189 Wolverhampton Bolton
İNCL 17:00 190 Blackpool Barnsley
İNCL 17:00 191 Bristol City Ipswich Town
İNCL 17:00 192 Cardiff Preston
İNCL 17:00 193 Crystal Palace Doncaster
İNCL 17:00 194 Derby County West Bromwich
İNCL 17:00 195 Newcastle United Watford
İNCL 17:00 196 Peterborough Swansea
İNCL 17:00 197 Plymouth Sheffield United
İNCL 17:00 198 Queens P.R. Middlesbrough
İNCL 17:00 199 Sheffield Wednesday Reading
İN1 17:00 200 Charlton Southend
İN1 17:00 201 Colchester Bristol Rovers
İN1 17:00 202 Exeter Brighton
İN1 17:00 203 Gillingham Carlisle
İN1 17:00 204 Hartlepool Millwall
İN1 17:00 205 Milton Keynes Dons Yeovil
İN1 17:00 206 Norwich City Oldham
İN1 17:00 207 Swindon Leyton Orient
İN1 17:00 208 Tranmere Brentford
İN1 17:00 209 Walsall Southampton
İN1 17:00 210 Wycombe Stockport
İN2 17:00 211 Accrington Stanley Torquay
İN2 17:00 212 Aldershot Chesterfield
İN2 17:00 213 Bournemouth Shrewsbury
İN2 17:00 214 Bury Barnet
İN2 17:00 215 Cheltenham Northampton
İN2 17:00 216 Crewe Lincoln
İN2 17:00 217 Darlington Bradford
İN2 17:00 218 Grimsby Town Dagenham & Rbridge
İN2 17:00 219 Hereford Notts County
İN2 17:00 220 Port Vale Morecambe
İN2 17:00 221 Rochdale Macclesfield
İN2 17:00 222 Rotherham United Burton Albion
İBSL 17:00 223 Wimbledon Gateshead
İBSL 17:00 224 Barrow Hayes
İBSL 17:00 225 Eastbourne Borough Cambridge
İBSL 17:00 226 Forest Green Rushden
İBSL 17:00 227 Histon Altrincham
İBSL 17:00 228 Kettering Salisbury
İBSL 17:00 229 Mansfield Grays Athletic
İBSL 17:00 230 Oxford Ebbsfleet United
İBSL 17:00 231 Stevenage Kidderminster
İBSL 17:00 232 Tamworth Crawley Town
İBSL 17:00 233 York Wrexham
İKP 17:00 234 Celtic Aberdeen
İKP 17:00 235 Dundee United St. Mirren
İKP 17:00 236 Hibernian Motherwell
İKP 17:00 237 St. Johnstone Kilmarnock
İKK 17:00 238 Dumbarton Greenock Morton
İK1 17:00 239 Ayr United Dunfermline Athletic
İK1 17:00 240 Partick Thistle Dundee
İK1 17:00 241 Queen of the South Inverness C.T.
İK1 17:00 242 Raith Rovers Airdrie Utd.
İK2 17:00 243 Clyde Arbroath
İK2 17:00 244 East Fife Alloa Athletic
İK3 17:00 245 Annan Athletic Queen`s Park
İK3 17:00 246 Berwick Elgin City
İK3 17:00 247 Forfar Athletic Albion Rovers
İK3 17:00 248 Livingston Stranraer
İS2 17:00 249 Córdoba Hercules
DAN 18:00 250 SonderjyskE Aalborg
İSV 18:45 251 Grasshoppers Zurich
İSV 18:45 252 Sion St Gallen
AVU 19:00 253 Rapid Vienna Kapfenberg
YUN 19:00 254 Paok Larissa
YUN 19:00 255 Xanthi Olympiakos Piraeus
ITA 19:00 256 Milan Sampdoria
ITA 19:00 257 Milan Sampdoria
POR 19:00 258 Naval Pacos Ferreira
İS1 19:00 259 Sevilla Valladolid
İS1 19:00 260 Sevilla Valladolid
İS1 19:00 261 Xerez Atletico Madrid
İS1 19:00 262 Xerez Atletico Madrid
İS2 19:00 263 Elche Cadiz
İS2 19:00 264 Girona Celta Vigo
İS2 19:00 265 Huesca Rayo Vallecano
İS2 19:00 266 Numancia Cartagena
İS2 19:00 267 Salamanca Albacete
İS2 19:00 268 Real Sociedad Real Union
İNP 19:30 269 Manchester City Chelsea
AL1 19:30 270 Frankfurt Mainz 05
FR1 20:00 271 Montpellier Le Mans
FR1 20:00 272 Montpellier Le Mans
FR1 20:00 273 Nice Marseille
FR1 20:00 274 Rennes Lorient
FR1 20:00 275 St Etienne Sochaux
FR1 20:00 276 Valenciennes Monaco
TSL 20:00 277 Eskişehirspor Fenerbahçe
BEL 21:00 278 Charleroi St Truiden
BEL 21:00 279 Genk Westerlo
BEL 21:00 280 Kortrijk Zulte Waregem
BEL 21:00 281 Roeselare Mouscron
BEL 21:00 282 Standard Liège Germinal Beerschot
İS1 21:00 283 Real Madrid Almería
POR 21:15 284 Rio Ave Belenenses
ITA 21:45 285 Juventus Inter
ARJ 22:00 286 Argentinos Juniors San Lorenzo
FR1 22:00 287 Bordeaux Paris S.G.
FR1 22:00 288 Bordeaux Paris S.G.
İS1 23:00 289 Deportivo La Coruna Barcelona
İS1 23:00 290 Deportivo La Coruna Barcelona
POR 23:15 291 Leixoes Braga
BRE 23:30 292 Atletico Mineiro Corinthians
BRE 23:30 293 Nautico Avai
T2-2 13:30 313 Göztepe Akhisar Bld.Genç.
ARJ 00:10 294 Atletico Tucuman Colon
MEK 01:00 295 Cruz Azul Monarcas Morelia
ARJ 02:15 296 Boca Juniors Independiente

Spormax izle Oyak Renault -Beşiktaş ColaTurka basketbol maçı

Beko basketbol ligi 8. hafta maçında Oyak Renault -Beşiktaş ColaTurka ile karşı karşıya geliyor.Fenerbahçe ülker ile aynı puana sahip olan beşiktaş cola turka fenerbahçe ile birlikte efes pilsenin 1 puan gerisinde yer alıyor.Bu maçını kazanıp efes pilsenin pınarkarşıya karşısında puan kaybetmesini bekleyecek.Beko basketbol liginde Galatasaray Cafe Crown -Tofaş maçını spormax ekranlarından canlı izleyebileceksiniz.

SPORMAX İZLE -Galatasaray Cafe Crown -Tofaş basketbol maçı izle

Beko basketbol ligi 8. hafta maçında Galatasaray Cafe Crown -Tofaş ile karşı karşıya geliyor.Nalga sıkandalıdnan dolayı puanları silinen Galatasaray Cafe Crown her maça daha hırslı çıkıyor ve maçlarını kazamayı sürdürüyor. -2 puanla beko basketbol liginin son sıralarında yer alan Galatasaray Cafe Crown maçlarını kazanmaya devam ederek puanını yükseltmeyi hedefliyor.15:00 da başlayacak olan Galatasaray Cafe Crown -Tofaş basketbol maçını spormax izleyebilirsiniz.

Galatasaray Cafe Crown -Tofaş basketbol maçı izle

4 Aralık 2009 Cuma

freedocast galatasaray - istanbul bşb spor maçı izle

Galatasaray pazar günü süperligin 15. haftasının kapanış maçında istanbul bşb spor ile karşı karşıya geliyor.Uefa avrupa liginden moralli dönen aslanlar belediyespor'u yenip üzdüğü taraftarlarının gönlünü almak isteyecektir.Bakalım bu hafta kim kime puan hediye edecek geçen hafta fenerbahçe ve galatasaray 3 'er puanı beşiktaş'a hediye etmişlerdi.Beşiktaş'ı bilmem de fenerbahçe veya galatasaray'dan biri puan kaybederse ki önce fenrbahçenin maçı var galatasarayda puan kaybeder. bu iki takımı anlamak mümkün değil ezeli düşman iki takım gel gelelim(istemediğimiz bir durum) bibirlerini puan hediye etmeyi çok seviyorlar.galatasaray - istanbul bşb spor maçını canlı anlatımı ve radyo bilgisine sitemizden ulaşabileceginiz gibi maçın canlı yayınını justin tv ve lig tv den canlı izleyebileceksiniz.

galatasaray - istanbul bşb spor maçı canlı izle

freedocast trabzonspor ankaragücü maçı izle

Turkcell süperligin 15. haftasında Trabzonspor - Ankaragücü ile karşı karşıya geliyor.Trabzonspor ligde inişli çıkışlı bir grafik sergiliyor ve üst sıralardan baya bir uzak sayılırlar liderle 10 puan fark var. İlk yarı bitene kadar bütün maçlarını kazanmak zorundalar.Trabzonspor takımın başına Şenol Güneş’i getirdi. Şenol hocanın ilk icraatlarından bir tanesi takım kaptanlığını yönetim kurulunun onayıyla Rigobert Song vermesi oldu. Anlaşılan o ki Trabzonspor’da tüm olay kaptanda mı bitiyormuş acaba diye insanın aklı karışıyor. Her neyse asıl mesele Şenol Güneş bu takımın başında yıllar öncede bulundu kayda değer pek bir başarı o zamanlarda da gözlemlenmedi. Tabi ki Karadeniz ekibinin bir bildiği vardır diyerek sabırla geleceği bekleyeceğiz.Türk futbolunda gözlemlediğim diğer birşey ise çok teknik adam değiştirilmesi bence trabzonspor büyük bir düşüş yaşayacak. Denizlispor'a bakarsanız adamlar durmadan teknik adam değiştirdi ilk yarı bitiyor ama daha 1 galibiyeti bile yok.Trabzonspor - Ankaragücü maçını lig tv den canlı izleyebilirsiniz.Maçın canlı anlatımı ve radyo bilgisine sitemizden ulaşabilirsiniz.

Trabzonspor - Ankaragücü maçını canlı izle

freedocast kayserispor bursaspor maçı izle

Turkcell süperligin 15. haftasında Kayserispor - Bursaspor ile karşı karşıye geliyor. Süperligin bu sezon ki flash iki ekibin maçı izlenmeye değer.Bursaspor her ne kadar hak ettiği desteği alamasa da yollarına dolu dizgin devam ediyorlar.İki takım arasında 1 puan fark var bursaspor bu maçı da kazanarak galatasaray'a geçit vermek istemiyor.Galatasaray'ın da istanbul büyükşehir belediye ile yapacak olması nedeniyle bursaspor buradan 3 puanla ayrılmak durumunda Eğer kayserispor kazanırsa bursasporun önüne geçecek lig iyice kızışacak. Eğer galatasaray kendi evinde belediyespor'a yenilirse ki bu zor ihtimal avantajlı çıkan taraf kayserispor ve bursapsor maçını galibi çıkacak.Kayserispor - Bursaspor maçını lig tv den canlı izleyebileceğiniz gibi maçın canlı anlatımı ve radyo bilgisine Tvmatik aracılığı ile ulaşabileceksiniz.

Kayserispor - Bursaspor maçını canlı izle

freedocast eskişehirspor fenerbahçe maçı izle

Turkcell süperligin 15 .haftasında Eskişehirspor - Fenerbahçe ile karşı karşıya geliyor.Süperlige iyi bir başlangıç yapan ama son haftalarda aldığı malubiyetlerle canı sıkılan fenerbahçede işler yolunda gitmiyor.Guizza gol yollarında çok etkisiz çok gol kaçırıyor.Semih'in ilk 11 de forma şansı bulmakta zorlanıyor o yüzden maça sonradan girdiginde istenilen verim alınamıyor. Birde alex günün de olmadığı zaman fenerbahçe gol yollarında etkisiz kalıyor.eskişehirspor ise son galibiyeti Denizlispora karşı 12. haftada almıstı . 2 maçtır galibiyet yüzü göremiyorlar fenerbahçe karşısına daha bir hırslı çıkacaklardır.Fenerbahçenin durumunun kötü olduğu düşünülürse bu maçtan süpriz çıkması olasıdır.Eskişehirspor - Fenerbahçe maçını ligtvden canlı izleyebileceginiz gibi maçın canlı anlatımı ve radyo bilgisine de sitemizden maç günü ulaşabilirsiniz.

Eskişehirspor - Fenerbahçe maçını canlı izle

Freedocast beşiktaş diyarbakırspor maçı izle

Turkcell Süperligin 15. haftasının açılış maçında Beşiktaş - Diyarbakırspor ile karşı karşıya geliyor.Beşiktaş Teklilerle (1 golle) yoluna devam ediyor. Lider fenerbahçenin 1 puan gerisinde bulunan beşiktaş bu maçı da kazanarak fenerbahçenin ve diğer rakiplerinin puan keybetmesini bekleyecektir.Beşiktaşta Moraller yüksek ilk yarıyı en iyi yerde bitirmek için seriye devam edeceklerdir. Ziraa diyarbakırspor da büyük bir düşüş var.Bu maç onlar için belki bir çıkış maçıda olabilir neden olmasın formda beşiktaş karşısında süpriz yapmaları biraz zor gibi ama riske girilir.Beşiktaş - Diyarbakırspor maçını lig tv den canlı izleyebilirsiniz.

beşiktaş diyarbakırspor maçı izle

3 Aralık 2009 Perşembe

3 aralık galatasaray - panathinaikos uefa avrupa ligi canlı izle

19:00 Panathinaikos- Milano basketbol maçı izle -Euroleage

20:00 Werder Bremen - Nacional maçını canlı izle

20:00 Cobenhagen - Cluj maçını canlı izle

20:00 Austria Vienna - Athletic Bilbao maçını canlı izle

20:00 Shakhtar Donetsk - Club Brugge maçı canlı izle

20:00 PSV Eindhoven - Sparta Prague maçını canlı izle

20:00 Toulouse - Partizan maçını canlı izle

21:45 Barcelona-Fenerbahçe Ülker basketbol maçı izle -Euroleage

22:05 Galatasaray - Panathinaikos maçını izle

22:05 Galatasaray - Panathinaikos maçını izle 2

22:05 Galatasaray - Panathinaikos maçını izle 3

22:05 Sporting Lisbon - Heerenveen maçı canlı izle

22:05 Ventspils - Hertha Berlin maçını canlı izle

22:05 Dinamo Bükreş - Sturm Graz maçını canlı izle

22:05 Fulham - CSKA Sofia maçını canlı izle

22:05 Roma - Basel maçını canlı izle

Uefa Avrupa Ligi Roma - Basel maçı izle

Roma ile Basel ikisi de golcü ekipler ve açık oynuyorlar. Zor geçicek bir maç. Fulham arkalarında iki ekipte kazanmak istiyor. Maç sonucuna gitmektense her kupona koyulabilecek Üst seçeneğini öneririz.(iddaayorumu)

Roma - Basel maçını canlı izle

Uefa Avrupa Ligi Fulham - CSKA Sofia maçı izle

Fulham'ın çıkma umutları var. Cska için her şey bitti denenebilir. Ama Fulham'ın futbolu göze hoş gelmiyor. Ve de ilginçtir ki CSKA gruptaki tek puanını Fulham'a karşı aldı.1,10 için riske girilmez. Bulgar takımı puan alabilir. En iyisi kuponlardan uzak tutmak.(iddaayorumu)

Fulham - CSKA Sofia maçını canlı izle

Uefa Avrupa Ligi Dinamo Bükreş - Sturm Graz maçı izle

Dinamo Bükreş Strum Graz’ı yenip gözünü Türkiyede oynanacak olan Galatasaray v Panathinaikos maçınından gelecek haberi bekleyecek matematiksel olarak şansı olan Dinamo Bükreş iddası bulunmayan Sturm Graz maçından 3puanı alır ve deplasmanda oynayacagı Panathinaikos maçına umutla çıkar bu maçta ev sahibine oynamak en mantıklısı.(iddaayorumu)

Dinamo Bükreş - Sturm Graz maçını canlı izle

Uefa Avrupa Ligi Werder Bremen - Nacional maçı izle

Werder Bremen Uefa’yı garantilemesinin verdigi avantajla sahaya rahat çıkacak ve grup liderligi için mücadele edecek. Büyük sürpriz olmazsa hiçbir idası bulunmayan Nacional Madeira bu maçtan puan çıkaramaz ve evine eli boş döner bu maçtan 3puan almasını bekledigimiz Werder Bremen bizi yanıltmaz ve üç puanı alarak liderligine devam eder.(iddaayorumu)

Werder Bremen - Nacional maçını canlı izle

Uefa Avrupa Ligi Toulouse - Partizan maçı izle

Grubun en zayıf ekibi Partizan tüm karşılaşmalarında yenilgiden kurtulamadı. Deplasmanda oynadıkları 2 karşılaşmada yalnızca 1 gol atabildiler. Bu hafta sonu Fransa temsilcisi Toulouse’a konuk olacaklar. Gruptan çıkma şansı devam eden ev sahibi sahasındaki karşılaşmadan galibiyet alıp son karşılaşmadaki şansını artırmak isteyecektir. Ev sahibine verilen düşük orandan dolayı ilk yarı galibiyeti oldukça yeterli olacaktır.(iddaayorumu)

Toulouse - Partizan maçını canlı izle

Uefa Avrupa Ligi PSV Eindhoven - Sparta Prague maçı

Grubun iki güçlü ekibi bu hafta içinde oynayacakları karşılaşma ile gruba yön vereceklerdir. PSV her ne kadar saha avantajı ile ön plana çıksa da biz bu karşılaşmada fazla bir gol sesinin gelmeyeceğini değerlendirmek istiyoruz.(iddaayorumu)

PSV Eindhoven - Sparta Prague maçını canlı izle

Uefa Avrupa Ligi Austria Vienna - Athletic Bilbao maçı izle

Athletic Bilbao bu maçı kazanıp şansını son haftaya bırakmak istemeyecektir beraberlik bile Bilbao’nun gruptan çıkmasına yetiyor. Açık vermeden az hatayla oynamasını bekledigimiz Bilbao Austria Vienna takımından en az 1puan çıkarıp Uefa vizesi almasını bekliyorum bu maç az gollü biter .(iddaayorumu)

Austria Vienna - Athletic Bilbao maçını canlı izle

Uefa Avrupa Ligi Ventspils - Hertha Berlin maçı izle

Ventspils 1 aydır resmi maç yapmıyor. Avrupa Ligindeki Lizbon deplasmanından beri diyebiliriz. Ama çok sıkı hazırlıktan geçiyorlar ve gerçekten top oynuyorlar. Hertha ise Alman ligini takip edenlerde bilir ev sahibinin aksine gerçekten çok kötü oynuyor. Letonyada 3 puan alamayacağını düşünüyorum.(iddaayorumu)

Ventspils - Hertha Berlin maçını canlı izle

Uefa Avrupa Ligi Sporting Lisbon - Heerenveen maçı izle

Sporting gruptan çıkmayı garantiledi ve son 10 resmi maçında da yenilmedi. Heerenveen’in çıkma şansı var. Ellerinden gelenin fazlasını yapacaklardır ama Sporting de kendi sahasında boş durmayacaktır. Ikisi de herkesin bildiği gibi çok gol atıp çok yiyorlar. Haftanın üst bitebilecek maçlarından.(iddaayorumu)

Sporting Lisbon - Heerenveen maçı canlı izle

Star TV Uefa avrupa ligi Galatasaray - Panathinaikos maçı izle

Galatasaray ligde son haftalarda beklenmeyen puan kayıplarıyla rakiplerinin yüzünü güldürüyor son maçlardaki kötü gidişine ve taraftarıyla barışmaya yeminli olan Galatasaray Panathinaikos’u ilk maçta oldugu gibi farklı bir sonuçla yenmenin peşinde.Galatasaray zaten gruptan çıkmayı garantilemişti tek amaç Panathinaikos'u yenip grubu lider olarak tamamlamakta.Eğer galatasaray manisaspor ve bursaspor karşısında oynadı oyunu sürdürürse o zaman farklı galibiyet yerine malubiyet alabilir.Bursaspor'un galatasaray'ın kalesine nasıl geldiğini görmüştük...

Galatasaray - Panathinaikos maçını izle

Uefa Avrupa Ligi Shakhtar Donetsk - Club Brugge maçı izle

Mircea Lucescu takımı Shakhtar Donetsk ile geçtiğimiz sezonda UEFA kupası finalini kazanmıştı. Bu sezon UEFA Avrupa liginde yine başarılı sonuçlara imza atan ev sahibi oynadığı 4 karşılaşmanın tamamını kazanarak grupta 12 puanla 1. sıradaki yerini perçinlemiş durumda. Bu hafta içinde grubun diğer güçlü ekibi Club Brugge’i konuk edecekler. Ev sahibi grubunda oldukça güçlü ve etkili olan taraf, 5. karşılaşmasından da galibiyet almayı başaracaktır.(iddaayorumu)

Shakhtar Donetsk - Club Brugge maçı canlı izle

Uefa Avrupa Ligi Cobenhagen - Cluj maçı izle

Danimarka temsilcisi Cobenhagen grubun ilk karşılaşmalarında konuk olduğu Cluj deplasmanından yenilgi ile dönerek gruptan çıkma olasılığını azaltmıştı. Fakat sonraki karşılaşmalarında toparlandılar. Son iki karşılaşmaların oynanmasından dolayı ev sahibi sahasında oynayacağı bu karşılaşmada mutlak galibiyet kovalayan taraf olacaktır. Konuk ekip rakibini her ne kadar durdurmayı planlasa da ev sahibi mutlak galibiyetten geri durmak istenmeyecektir.(iddaayorumu)

Cobenhagen - Cluj maçı izle

SPormax Kanalı - Barcelona-Fenerbahçe Ülker maçı izle

Euroleague Barcelona-Fenerbahçe Ülker ile karşı karşıya geliyor.Barcelona kentindeki Blaugrana Spor Salonu'ndaki karşılaşma TSİ 21.45'de başlayacak.İstanbul'da yapılan maçta Regal FC Barcelona, Fenerbahçe Ülker'i 82-59'luk skorla yenmişti.Fenerbahçe Ülker, grupta geride kalan 5 maç sonrası 3 galibiyet, 2 yenilgiyle 3. sırada bulunurken, İspanyol temsilcisi ise 5 maçını da kazanarak, namağlup olarak liderlik koltuğunda oturuyor.Regal Barcelona-Fenerbahçe Ülker basketbol maçını spormaxdan canlı izleyebilirsiniz.

Barcelona-Fenerbahçe Ülker maçı izle

2 Aralık 2009 Çarşamba

2 aralık freedocast canlı maç izle EuroFutbol Canlı izle

16:00 Catania - Empoli maçını canlı izle

20:00 Twente -Fenerbahçe maçı canlı izle

20:00 Twente -Fenerbahçe maçı canlı izle 2

20:00 Twente -Fenerbahçe maçı canlı izle 3

20:00 AEK - Everton maçını canlı izle

20:00 BATE Borisov - Benfica maçını canlı izle

20:00 Levski Sofia - Villarreal maçını canlı izle

20:00 Salzburg -Lazio maçını canlı izle

20:00 Sheriff - Steaua Bucuresti maçını canlı izle

20:00 Boulogne - PSG maçını canlı izle

21:45 Manchester City - Arsenal maçını canlı izle

22:00 Blackburn Rovers - Chelsea maçını canlı izle

22:05 Anderlecht - Dinamo Zagreb maçı canlı izle

22:05 Celtic - Hapoel Tel Aviv maçını canlı izle

22:05 Poli AEK Timisoara - Ajax maçı canlı izle

22:05 Hamburg - Rapid Vienna maçı canlı izle

22:05 Slavia Prag - Genoa maçı canlı izle

22:05 Valencia - Lille maçı canlı izle

23:00 Xerez -Barcelona maçı canlı izle

23:00 Xerez -Barcelona maçı canlı izle 2

Valencia v Lille maçı izle

Lille aldığı Genoa mağlubiyetinden sonra hırsını ligden çıkardı. Ve hafta sonu yaptığı karşılaşmada da rakibini büyük bir hüsrana uğrattı. Ama Valencianın da kalitesi küçümsemek mümkün değil. Gerek kadrosunun güzelliği ile gerekse futbolcuların hırsıyla harika bir takım. Ama ben bu maçı alabileceklerini sanmıyorum.

Valencia v Lille maçı izlemek için Tıklayınız

Slavia Prague v Genoa maçı izle

Genoa Lille karşısında aldığı o güzel zaferden sonra kendini ligde de toparladı. Ve hafta sonu yaptığı müsabakadan 3-0 lık bir galibiyetle ayrıldı. Bu onlar için harika bir skor. Slavia prague ise grupta yenilgiye alışık bir takım. Ki zaten bu saatten sonra da yapabilecekleri pek fazla bir şey yok. Ben Genoa bu iyi gidişatı bozmayacağını düşünüyorum.

Slavia Prague v Genoa maçı izlemek için Tıklayınız

Hamburger v Rapid Vienna maçı izle

UEFA grup karşılaşmaları için kuralar çekildiğinde Alman ekibin gruptan açık ara farklı bir şekilde lider çıkması bekleniyordu. Fakat istedikleri gibi işler gelişmedi. Grup karşılaşmalarının ilkinde konuk oldukları Rapid Vienna deplasmanından 3-0 lık yenilgiyle dönen Alman ekip sonradan toparlasa da gruptan çıkmayı henüz garantilemiş durumda değil. Bu hafta içinde konuk edecekleri, rakiplerini yenerek gruptan çıkmayı garantilemek isteyeceklerdir. Alman ekip sahasında kazanan taraf olur.

Hamburger v Rapid Vienna maçı izlemek için Tıklayınız

Poli AEK Timisoara v Ajax maçı izle

Geçen dinamoyu deviren Ajax ta moraller iyi ve ayrıca hafta sonu da ligdeki 5-1 lik galibiyetten sonra kendilerine güvenleri bir hayli arttı. Aek Timisoara ise anderlecht mağlubiyetinden sonra kendini hala toparlayamadı. Ve ligde de iyi oldukları söylenemez. Ama ben genede sürprizi düşünmeden yapamıyorum.

Poli AEK Timisoara v Ajax maçı izlemek için Tıklayınız

Celtic v Hapoel Tel Aviv maçı izle

İskoç ekip Celtic UEFA Avrupa kupasında şuana kadar oynadığı karşılaşmalarda pek istediği başarıyı sağlayamadı. Gruptan çıkma şansı sona eren ev sahibi Celtic artık son maçlarını birazda formalite için oynamak zorunda kalacak. Konuk ekipse grupta lider durumda, Grup lideri olan konuk ekip zorlu deplasmandan yenilgi almadan dönmeyi başaracak güce sahip olduğunu düşünüyoruz.

Celtic v Hapoel Tel Aviv maçı izlemek için Tıklayınız

Anderlecht v Dinamo Zagreb maçı izle

Aek galibiyetinden moralleri tavan yapan anderlecht ligin 3.sırasındaki Dinamo Zagreb ile yapıyor. Ve ben açıkçası Dinamo ya fazla şans vermiyorum. Çünkü Dinamo önündeki iki karşılaşmayı da hiç yenilgisiz alsa bile gruptan çıkma şansı yok. Ben anderlecht in geçen 2-0 lık galibiyetini tekrar edeceğini düşünüyorum.

Anderlecht v Dinamo Zagreb maçı izlemek için Tıklayınız

Twente v Fenerbahçe maçı izle

Grupta lideri belirleyecek karşılaşma olması bakımından büyük önem taşıyor bu maç. Twente nin ilk maçlardaki iyi performansı son maçlarda oldukça düştü. İlk maçta fenerbahçeyi deplamasmanda 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 yenmesini bildiler. Liglerinde de şu anda lider durumda bulunuyorlar. Fenerbahçe ise bu maçı alıp grup maçlarını lider bitirmenin hesaplarını yapıyor. Zor bir karşılaşma olacak son maçlarda oldukça kötü sonuçlar alan Fenerbahçe bu maçtan en fazla 1 puan alabilir.

Twente v Fenerbahçe maçı izlemek için Tıklayınız

Sheriff v Steaua Bucuresti maçı izle

Ev sahibi ekip oldukça ters bir ekip 90 dakika sıkı defans yapıyorlar. Grupta en ilginç skoru alıp Twente yi evlerinde yenmeyi başardılar. Bu maçı alıp Twente nin kaybetmesini bekleyecekler. Konuk ekip ise grupta en kötü tabloya sahip ekip konumunda. En azından gruptaki kalan maçlarını kazanmak isteyeceklerdir. İki takımda az gol yiyen ekipler alt seçeneği cazip.

Sheriff v Steaua Bucuresti maçı izlemek için Tıklayınız
 
freedocast izle , freedocast maç izle , freedocast dspor izle ,