11 Kasım 2009 Çarşamba

GoalZone 3D izle , GoalZone 3D seyret

Tags;GoalZone 3D,GoalZone 3D izle,GoalZone 3D canlı,GoalZone 3D fenerbahçe,GoalZone 3D galatasaray,GoalZone 3D beşiktaş,GoalZone 3D trabzonspor,GoalZone 3D premier leage,GoalZone 3D la Liga,GoalZone 3D ispanya ligi izle

GoalZone 3D nedir ? ne işe yarar ? ,GoalZone 3D bünyesinde neler yer alır?,GoalZone 3D'yi nasıl izlerim,GoalZone 3D izle,GoalZone 3D canlı yayın,GoalZone 3D canlı yayın

Sporx yine farkını ortaya koymuş durumda.Futbol deyince akla gelen nadir sitelerden biri olan sporx.sizlere GoalZone 3'yi sunar.

Cristiano Ronaldo'nun, Lionel Messi'nin, Zlatan Ibrahimovic'in, Xavi'nin, Kaka'nın, David Villa'nın ve daha birçok dünya starının sahne aldığı İspanyolların La Liga'sındaki gollerin gerçeğe çok yakın animasyonlarını, atılmasından kısa bir süre sonra izlemek ister misiniz?

Ya da Wayne Rooney'li, Fernando Torres'li, Didier Drogba'lı, Carlos Tevez'li, Steven Gerrard'lı, Frank Lampard'lı, Tuncay Şanlı'lı İngiltere Premier League'deki golleri izlemeye ne dersiniz.

Hepsi bu kadar da değil. İtalya Serie A'dan Eto'o'nun, Ronaldinho'nun, Totti'nin ve birçok yıldızın gollerinin yanı sıra, dünyanın kulüp bazında en önemli organizasyonlarından biri olan Şampiyonlar Ligi'nde grup maçlarından itibaren atılan tüm golleri izleyeceksiniz desek.

Goalzone 3D ile Premier Lig, La Liga, Serie A ve Şampiyonlar Ligi'nde atılan golleri, atılmasının çok kısa bir süre ardından, gerçeğe çok yakın görüntü kalitesiyle izleyebileceksiniz. Üstelik sadece o haftanın maçlarının gollerini değil, geçmiş haftalarda oynanan maçların golleri de elinizin altında olacak. Ne zaman aklınıza gelirse tıklayıp izleyebileceksiniz. Üstelik bu hizmet tamamen ücretsiz. Yapmanız gerekenler nedir peki ?

http://www.sporx.com/goalzone/ ziyaret etmek ve izlemek istediğiniz maçın üzerine tıklamak bu kadar basit... Maç sırasıdna takımınız golü attı ama nasıl attı bir an önce görmek için can atıyorsanız yapmanız gereken goalzone'yi ziyaret etmek olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
freedocast izle , freedocast maç izle , freedocast dspor izle ,